Ramona Lăzuran, acuzaţii grave la adresa lui Cătălin Botezatu după ce ar fi bătut un manechin

Cătălin Botezatu este implicat într-un scandal de proporţii, iscat în urmă cu ceva timp, în cadrul unei prezentări de modă din Capitală, unde ar fi maltratat un fotomodel. Ramona Lăzuran, prezentă şi ea la scena respectivă îl acuză pe designer că ar fi extrem de agresiv şi că ar avea un dublu comportament.

RomaniaTV.net
28 nov. 2016, 13:24
Ramona Lăzuran, acuzaţii grave la adresa lui Cătălin Botezatu după ce ar fi bătut un manechin

Invitată în platoul unei emisiuni TV pentru a clarifica cel mai nou scandal din lumea mondenă, Ramona Lăzuran, un fotomodel celebru a făcut mărturisiri cutremurătoare despre Cătălin Botezatu, care a avut o ieşire nervoasă în cadrul unei prezentări de modă, scrie SpyNews.ro.

„S-a ajuns pana la violenţă fizică. Este singura chestie care mă face pe mine să il privesc pe Cătălin Botezatu cu o umbră de îndoială. Eu il respect foarte mult prin prisma profesiei. Sincer, nu ne cunoastem personal foarte bine, ne-am intalnit de cateva ori profesional, au fost câteva etape şi incidente care pe mine m-au dezgustat. Era agitaţia aceea din spate, din culise, era deschiderea unui club din Herăstrău.

A avut o iesire nervoasă. Am fost de faţă, eu prezentam pentru alt designer, eram in culise. Fata aceea, a ieşit in prezentare plângând. Catalin Botezatu are mai multe personalităţi. Eu nu am văzut un om atât de… nu doar duplicitar, ci înzecit, în acelaşi corp”, a declarat manechinul.

Citeşte şi  Cătălin Botezatu şi-a făcut deja testamentul. Ce se va întâmpla cu toată averea lui