Ramona Mănescu, audiată în dosarul accidentului din Apuseni

Publicat: Marţi, 16 Decembrie 2014 13:28 // Actualizat: Marţi, 16 Decembrie 2014 16:39 // Sursa: romaniatv.net

Fostul ministru al Transporturilor Ramona Mănescu a fost audiată, marţi, la Parchetul Instanţei Supreme, în dosarul privind accidentul aviatic din Munţii Apuseni, în care au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion.

Ramona Mănescu a fost audiată la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde a fost citată pentru a da declaraţii despre accidentul din 20 ianuarie 2013.

La ieșire, fostul ministru a declarat că a dat toate detaliile procurorilor, afirmând că, la acel moment, instituțiile statului și-au făcut datoria. Ea a fost audiată în calitate de martor.

Ministerul Transporturilor, condusă la acea dată de Ramona Mănescu, a făcut, împreună cu experţi de la Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA), Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) şi Şcoala Superioară de Aviaţie, un raport privind cauzele accidentului aviatic din munţii Apuseni şi respectarea procedurilor.

Procurorii Parchetului instanţei supreme l-au audiat, în 12 decembrie, şi pe fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe.

RADU STROE, audiat la Parchet în DOSARUL APUSENI

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
accident apuseni Parchetul General Ramona Manescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 dec 14:34
...supreme, în dosarul privind accidentul aviatic din munţii Apuseni, în care au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta …read more ...
16 dec 13:44
...şi pe fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe. RADU STROE, audiat la Parchet în DOSARUL APUSENI loading…Vezi articolul original


...
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H