Ramona Olaru a cerut ajutorul prietenilor virtuali: „Dați-mi o idee unde să mă duc”

Ramona Olaru a cerut ajutorul prietenilor virtuali. Asistenta TV se confruntă de ceva vreme cu o serie de probleme cu mașina ei. Nu mai vrea să meargă la reprezentanță, așa că a cerut o mână de ajutor din partea fanilor.

27 ian. 2023, 18:06
Ramona Olaru a cerut ajutorul prietenilor virtuali: „Dați-mi o idee unde să mă duc”

Ramona Olaru a cerut ajutorul prietenilor virtuali. Blondina este activă pe rețelele de socializare și-și ține mereu la curent urmăritorii cu activitățile din viața ei. Faptul că i s-au aprins martorii în bord nu putea fi trecut cu vederea.

Citește și: Mama copilului lui Cătălin Cazacu o face praf pe Ramona Olaru. „Au fost multe ca ea în anii ăştia!”

Ramona Olaru a cerut ajutorul prietenilor virtuali

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani le-a transmis prietenilor virturali problema pe care o întâmpină și le-a cerut acestora să-i dea o mână de ajutor. Nu e prima oară când Ramona Olaru are probleme cu mașina. Și în urmă cu o lună era fix i s-a întâmplat fix același lucru.

Na, bravo, că s-au aprins. Câte să se mai aprindă. Le-am lăsat să se stingă. Acum unde mă trimiteți exact să repar toate aceste lucruri, pentru că nu mai vreau să stau la reprezentanță, că parcă o țin cam mult. N-aș vrea să o las foarte multă vreme, deci, dați-mi o idee unde să mă duc să fac aceste chestii, ce trebuie, uleiul, de frâne… sunt aici niște chestii. Ajutați-mă cu o direcție.

Am roțile la mașină lăsate, dezumflate de vreo cinci, șase zile, de când sunt pe răceala asta. Oare mai funcționează sau trebuie să mă opresc să le pun puțină presiune? Cred că totuși trebuie să mă opresc să rog pe cineva să mă ajute aici la benzinărie. Apoi se lasă de tot și se taie cauciucurile”, a spus Ramona Olaru, pe Instagram.

Motivul pentru Ramona Olaru nu vrea să se căsătorească

Ramona Olaru și-a obișnuit fanii cu firea ei glumeață, iar aceștia empatizează mai mereu cu ea. În stilul caracteristic, aceasta a glumit la emisiunea în care este asistentă,  de la Antena .1 mărturisind de ce nu se căsătorește.

Relația dintre Ramona și Cătălin Cazacu îi ține pe mulți în suspans și asta pentru că cei doi și-au obișnuit fanii să se tot certe și să se împace. Recent, Ramona spunea că s-a mutat din casa lui Cătălin Cazacu, iar fanii s-au gândit că este vorba de o nouă despărțire între cei doi. În cadrul emisiunii de la Antena 1, Ramona a ales să glumească pe seama căsătoriei și a dezvăluit de ce nu face din nou pasul cel mare, mai ales că pe buzele tuturor stă întrebarea cea mare și anume când va fi nunta dintre ea și Cătălin Cazacu.

Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am căsătorit până acum. Păi cum să mă căsătoresc dacă m-am născut într-o zi fără soț?”, a spus Ramona Olaru.

Dani Oțil nu a fost prea amuzat de gluma făcută de colega lui și a intervenit imediat.

Vreau să amendez și eu cele spuse. Acestea sunt vorbe de podcast, Ramona, nu le mai spune la televizor. La podcast se spun lucrurile acestea”, a spus Dani Oțil.