Ce a pățit Ramona Olaru după ce s-a întors din Mexic cu iubitul său, Cătălin Cazacu

Ramona Olaru s-a întors recent din vacanța petrecută în Tulum, Mexic, împreună cu iubitul său, Cătălin Cazacu. Asistenta tv le-a împărtășit fanilor săi cu ce probleme de sănătate se confruntă.

09 ian. 2023, 08:51

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au decis își petreacă sărbătorile de iarnă într-o destinație exotică, în Mexic. Recent, asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani și-a îngrijorat fanii, după ce a distribuit câteva fotografii pe Instagram în care le-a mărturisit că nu se simte prea bine.

O răceală puternică a ținut-o la pat pe Ramona Olaru, din cauza căreia a făcut și febră, termometrul indicând 38,9.

Citiți și: Gestul emoționant care a făcut-o pe Ramona Olaru să izbucnească în lacrimi, în direct: „Cei mai importanți bărbați din viața mea”

„Nu știu voi ce faceți sâmbătă seară, dar eu Theraflu și plâng, a nu știu câta oară la filmul ăsta…You jump, I jump!”, a scris Ramona Olaru, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Ulterior, vedeta a mai postat o fotografie pe Instastory, în care le-a mărturisit fanilor că se simte mai bine, însă va mai dura până se va recupera complet.

„Să beți și pentru mine o tequila…Still alive!”, a mai spus asistenta TV, în postarea distribuită în mediul online.

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, din nou împreună

Asistenta tv și Cătălin Cazacu au decis să își mai dea o șansă și de această dată. Totul s-a întâmplat înainte de Crăciun și au ales să își petreacă sărbătorile de iarnă pe o insulă exotică. Cei doi au plecat în Mexic însoțiți de mai mulți prieteni.

Marea împăcare i-a luat prin surprindere și pe fani, care au reacționat imediat. Urmăritorii au fost extrem de încântați de decizia pe care au luat-o pe final de an.

„Așa vă stă cel mai bine! Împreună! Să nu vă mai despărțiți niciodată/ Ce frumos că v-ați împăcat! Să aveți sărbători frumoase împreună!/ Mă bucur pentru ei/ Sunteți perfecți!/ Să nu vă mai despărțiți niciodată”, au scris fanii celor doi, în comentarii.

Ramona Olaru și iubitul său sunt foarte activie pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini și videoclipuri împreună, semn că se simt foarte bine împreună.

Citiți și: Motivul pentru Ramona Olaru nu vrea să se căsătorească. Ce mărturisire a făcut recent