Ramona Olaru a izbucnit pe Instagram. Ce a păţit fosta lui Cazacu: „Ce e pierderea asta de vreme?”

Ramona Olaru a izbucnit pe Instagram. Blondina a încheiat relaţia controversată pe care a avut cu Cătălin Cazacu. Cei doi urmau să ajungă la altar, însă blondina a aflat că motociclistul a călcat strâmb, iar decizia despărţirii a fost irevocabilă.

15 mai 2023, 21:14
Ramona Olaru a izbucnit pe Instagram. Ce a păţit fosta lui Cazacu: „Ce e pierderea asta de vreme?”
Ramona Olaru a izbucnit pe Instagram

Ramona Olaru a izbucnit pe Instagram. Asistenta de la Neatza cu Răzvan şi Dani pare că şi-a revenit după despărţire, îşi vede liniştită de viaţa ei, ba chiar a început să iasă cu un tânăr milionar.

Citeşte şi: Triunghi amoros dezvăluit în showbiz. Ramona Olaru, înşelată de Cătălin Cazacu cu Denise Rifai FOTO în articol. UPDATE: Rifai infirmă

Ramona Olaru a izbucnit pe Instagram

În ultima vreme, Ramona este foarte directă şi sinceră cu prietenii virtuali. Recent, şi-a exprimat nemulţumirea vizavi de o situaţie în care se regăsesc multe persoane şi anume, fiind într-o relaţie ‘complicată’.

Eu nu-i înțeleg pe ăștia pe care îi întreb dacă sunt cu cineva și-i auzi cu tiribomba ”da, dar e mai complicat”. De când a fi cu cineva trebuie să fie complicat? Ce e cu bazaconia asta sinistră? De ce îți creezi zilele în modul acesta?

A exista alături de cineva, se cade să fie o experiență plăcută și structurată. Ok, poate fi un carusel pe alocuri, dar te pui la masă, discuți și aranjezi lucrurile. Dacă nu ai cu cine rezolva, te ridici, ura și la revedere.

Cum să-ți clădești un viitor cu ceva complicat? Ce e pierderea asta de vreme? Dacă lași un clovn să-ți dirijeze viața, riști să te trezești într-un circ grotesc continuu.”, a transmis Ramona Olaru pe un Instastory, de curând.

Ramona Olaru a avut parte de un incident

Asistenta de la Neatza cu Răzvan si Dani are două pisici și vorbește adesea despre animalele sale de companie. De această dată, a povestit despre un incident neplăcut cu una dintre ele.

Blondina a povestit cum face baie și a menționat că una dintre pisici și-a ars coada la o lumânare pe care o avea aprinsă. Ramona Olaru a mărturisit că s-a speriat şi a sărit rapid din casă. După ce a salvat-o, vedeta a avut o criză de râs.

Am două pisicuțe care mă urmăresc cu atenție în timp ce fac baie. S-a întâmplat ca una dintre ele să-și ardă coada la un moment dat, pentru că eu fac baie cu lumânărele aprinse în jurul băii. Coada pufoasă a micuței pisici a luat foc și m-am văzut ieșind din baie în grabă, cu spumă, pentru a stinge pisica. A fost o nebunie, am râs singură”, a povestit asistenta TV.