Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, implicată într-un accident rutier

Ramona Olaru a fost implicată într-un accident rutier, iar șoferița vinovată a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Asistenta s-a filmat și a povestit în înregistrare ce s-a întâmplat.

04 apr. 2019, 17:31
Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, implicată într-un accident rutier

Ramona Olaru i-a liniștit pe toți apropiații, dar și pe fani. Mai mult, ea i-a transmis un mesaj șoferiței vinovate de producerea accidentului, care a fugit de la fața locului. Accidentul în care a fost implicată a fost unul ușor, însă atmosfera de după impact a atins cote alarmante.

Dani Oţil rupe tăcerea după CINCI ANI. Care este MOTIVUL REAL al despărţirii de Mihaela Rădulescu

Potrivit declarațiilor făcute de Ramona Olaru, tânăra care se afla la volanul mașinii care a lovit autoturismul vedetei a înjurat ca la ușa cortului, după care a apăsat puternic pedala de accelerație.

„Trebuie să vă spun ce mi s-a întâmplat acum ceva timp. Mergeam foarte liniştită pe un drum cu prioritate și, la un moment dat, o domniţă mi-a tăiat calea și, evident, m-a şters în fața mașinii. Și mi-a julit bara din față.Nu asta e problema, că am mai avut eu julituri la maşină și am mai fost şi eu de vină și chiar nu este nicio panică… Problema e că femeia înjura ca o ţărancă apucată, fără nicio scrupulă ca şi cum i s-a furat toată averea, deşi ea era vinovată. Am zis că opreşte mai încolo să vorbim şi s-a dus, mă, nene. Deci, femeie, dacă vezi treaba asta: măcar vorbește frumos”, a povestit asistenta TV în mai multe filmulețe postate pe Instagram Stories.