Ramona Olaru, dezvăluiri din copilăria dificilă și fără condiții: „Ne spălam la lighean. Eu când am ajuns prima dată într-o baie nu știam ce e asta

Ramona Olaru a vorbit cu sinceritate despre perioada dificilă din copilăria ei, când nu avea condiții și muncea de dimineață până seara la câmp și cu animalele pentru un bănuț în plus.

28 ian. 2024, 21:07
Ramona Olaru, dezvăluiri din copilăria dificilă și fără condiții: „Ne spălam la lighean. Eu când am ajuns prima dată într-o baie nu știam ce e asta
Ramona Olaru, dezvăluiri din copilăria dificilă și fără condiții: „Ne spălam la lighean. Eu când am ajuns prima dată într-o baie nu știam ce e asta

Ramona Olaru a fost sinceră cu fanii săi și a vorbit despre viața pe care a dus-o în copilărie, lipsită de posibilități financiare și îngreunată de muncă silnică. Vedeta a fost nevoită să lucreze de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta părinții, însă, în același timp, trebuia să-și termine și studiile.

Citește și: Ramona Olaru, despre cea mai traumatizantă experiență din viața ei de cuplu. Ce a putut să-i facă fostul partener. „Am rămas mută”

Ramona Olaru, dezvăluiri din copilăria dificilă și fără condiții

Ce nu știu mulți dintre cei care o urmăresc pe Ramona Olaru este că asistenta tv a văzut pentru prima dată un televizor abia la vârsta la care se face primul buletin, respectiv la 14 ani, când, ca o ironie a sorții, i-a descoperit și pe Răzvan și Dani, alături de care lucrează în prezent de ani buni.

Eu n-am avut televizor până la 14 ani și când am avut pentru prima dată antenă, i-am văzut pe Răzvan și Dani, erau la Național și am rămas fascinată, eram „wow, cât de tare”, mi se părea că trebuie ca eu să intru în televizor. Îmi imaginam că într-o seară o să găsesc o gaură în televizor să intru lângă ei, ai grijă ce-ți dorești, pentru că am ajuns acolo”, a declarat Ramona Olaru, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Munca grea pe care a fost nevoită să o facă în copilărie a determinat-o pe aceasta să fie extrem de ambițioasă și să-și dorească să ajungă departe în viață. Văzând ce înseamnă viața fără lipsuri, dar cunoscând-o prea bine și pe cea grea, Ramona Olaru și-a promis că nu se va mai întoarce niciodată în locul copilăriei sale.

Nu mă mai întorc acolo, când am plecat am zis că fac tot posibilul să nu mă mai întorc acolo, greu e puțin spus. Acum mi se pare că pentru un copil de vârsta pe care eu o aveam atunci era foarte greu să mergi la câmp, la sapă, dar atunci mi se păreau normale, așa era viața noastră, așa era normal. Făceam și școală, la vaci, la cules de porumb, la sapă. Toți munceau la ferma de vaci, pe diferite poziții. Mergeam și pe acolo, la muls la vaci, la capre, oi, aveam și acasă capre și oi. Îmi amintesc că iarna era foarte frig afară și aduceam iezii în casă, la sobă, să le dăm mâncare cu biberonul”, a continuat aceasta.

Iar dacă pentru multe persoane, cada pare a fi un lucru obișnuit, Ramona spune că la vremea aceea, pentru familia sa a fost un adevărat lux, întrucât tot până la 14 ani s-a spălat doar la lighean.

Nu aveam cadă, ne spălam la lighean, în albie. Încălzeam apă pe foc, în oală, și puneam în lighean. Eu când am ajuns prima dată într-o baie nu știam ce e asta. Serios, aveam 14 ani, când am ajuns la liceu prima dată și am văzut baie. Era liceul la 30 de kilometri și stăteam în gazdă acolo. Nu știu multe lucruri oamenii despre mine, dar nu mă plâng”, a mai spus Ramona Olaru.

Citește și: Ramona Olaru își dorește un copil. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să devină mamă: ”Cât să mai stau?”