Ramona Olaru este din nou singură. La ce teste îşi supune iubiţii: „Te pup, pa pa, fiecare cu viața lui”

Ramona Olaru este din nou singură, după ce s-a despărţit de Mircea Babagianu, cu care nu a stat nici măcar trei luni. Blondina are o strategie pe care a pus-o deja în practică, pentru a nu mai pierde vremea cu bărbaţi care nu corespund standardelor sale.

19 mai 2023, 17:40
Ramona Olaru este din nou singură. La ce teste îşi supune iubiţii: „Te pup, pa pa, fiecare cu viața lui”

Ramona Olaru este din nou singură. Asistenta de la Neatza cu Răzvan şi Dani a avut o relaţie controversată cu Cătălin Cazacu, cu care trebuia să se mărite, însă, în loc de nuntă, a avut loc o despărţire.

Citeşte şi: Triunghi amoros dezvăluit în showbiz. Ramona Olaru, înşelată de Cătălin Cazacu cu Denise Rifai FOTO în articol. UPDATE: Rifai infirmă

Ramona Olaru este din nou singură

Vedeta a dezvăluit că relația cu Mircea Babagianu s-a terminat, iar acum nu există nimeni în viața ei. În același timp, Ramona Olaru a precizat că nu își mai pierde timpul cu persoane care nu au aceleaşi planuri de viitor şi dorinţe ca ale ei.

Acum aplic regula de trei luni. Dacă în trei luni individul nu este ceea ce îmi doresc, nu avem aceleași plăceri, aceleași valori, aceleași principii, te pup, pa pa, fiecare cu viața lui.

Nu sunt neapărat niște probe, sunt niște principii și niște valori de viață pe care eu le urmăresc și din care aș vrea să îmi extrag un viitor. Îmi doresc un copil, îmi doresc familie, vreau o fetiță”, a precizat aceasta pentru Cancan.ro.

Ramona Olaru a izbucnit pe Instagram

În ultima vreme, Ramona este foarte directă şi sinceră cu prietenii virtuali. Recent, şi-a exprimat nemulţumirea vizavi de o situaţie în care se regăsesc multe persoane şi anume, fiind într-o relaţie ‘complicată’.

Eu nu-i înțeleg pe ăștia pe care îi întreb dacă sunt cu cineva și-i auzi cu tiribomba ”da, dar e mai complicat”. De când a fi cu cineva trebuie să fie complicat? Ce e cu bazaconia asta sinistră? De ce îți creezi zilele în modul acesta?

A exista alături de cineva, se cade să fie o experiență plăcută și structurată. Ok, poate fi un carusel pe alocuri, dar te pui la masă, discuți și aranjezi lucrurile. Dacă nu ai cu cine rezolva, te ridici, ura și la revedere.

Cum să-ți clădești un viitor cu ceva complicat? Ce e pierderea asta de vreme? Dacă lași un clovn să-ți dirijeze viața, riști să te trezești într-un circ grotesc continuu.”, a transmis Ramona Olaru pe un Instastory, de curând.