Ramona Olaru a avut parte de un incident: „Una dintre pisici a luat foc”

Ramona Olaru a avut parte de un incident. Blondina este foarte activă pe reţelele sociale, unde împărtășește cu fanii diverse momente din viața sa. Recent, a povestit că a avut parte de un eveniment neplăcut, dar într-un final amuzant.

11 mai 2023, 11:53
Ramona Olaru a avut parte de un incident: „Una dintre pisici a luat foc”
Ramona Olaru a avut parte de un incident

Ramona Olaru a avut parte de un incident. Asistenta de la Neatza cu Răzvan si Dani are două pisici și vorbește adesea despre animalele sale de companie. De această dată, a povestit despre un incident neplăcut cu una dintre ele.

Ramona Olaru a avut parte de un incident

Blondina a povestit cum face baie și a menționat că una dintre pisici și-a ars coada la o lumânare pe care o avea aprinsă. Ramona Olaru a mărturisit că s-a speriat şi a sărit rapid din casă. După ce a salvat-o, vedeta a avut o criză de râs.

Am două pisicuțe care mă urmăresc cu atenție în timp ce fac baie. S-a întâmplat ca una dintre ele să-și ardă coada la un moment dat, pentru că eu fac baie cu lumânărele aprinse în jurul băii.

Coada pufoasă a micuței pisici a luat foc și m-am văzut ieșind din baie în grabă, cu spumă, pentru a stinge pisica. A fost o nebunie, am râs singură„, a povestit asistenta TV.

Citeşte şi: Triunghi amoros dezvăluit în showbiz. Ramona Olaru, înşelată de Cătălin Cazacu cu Denise Rifai FOTO în articol

Ramona Olaru şi Cazacu s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă

Nimeni nu știe cu adevărat ce s-a întâmplat între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, când toată lumea se aștepta ca bărbatul să o ducă în fața altarului. În matinalul de dimineață, asistenta TV s-a dat de gol și a mărturisit că s-au despărțit cu doar trei săptămâni înainte de nuntă.

Deși aveau nunta programată, locația găsită la mare, dat totul s-a dus de râpă. Mai mult, Cazacu i-a luat și inelul de logodnă, pe care Ramona l-a arătat cu multă bucurie și mândrie internauților. „Cine-l mai are? Eu am vrut să-l dau înapoi? Nici măcar nu mi-a plăcut… Trebuie să scriu o carte cu tot ce mi s-a întâmplat”, a spus Ramona, râzând în hohote.