Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu după despărțire: „Viii cu viii, foștii cu morții. Tu-mi aduceai doar ghinion”

Ramona Olaru a pus punct definitiv relației cu Cătălin Cazacu, la scurt timp după ce fusese cerută în căsătorie. Vedeta se concentrează acum pe ea însăși și pare mai sigură pe ea ca oricând.

25 feb. 2023, 08:19
Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu după despărțire: „Viii cu viii, foștii cu morții. Tu-mi aduceai doar ghinion”

Ramona Olaru a postat recent niște story-uri pe Instagram care le-a dat fanilor de gândit. Asistenta tv le-a transmis acestora că e deranjată de faptul că oamenii au devenit tot mai neserioși în ultima perioadă și nu mai pun preț pe punctualitate.

„Dacă am stabilit o întâlnire, ceva, la o anumită oră, de ce dracu nu ești acolo la ora pe care am stabilit-o. De ce? Ce draci ai pe tine? Ce se întâmplă cu voi, oamenii? Asta e calitatea mea, am descoperit-o în ultimul timp, e destul de rară, dar n-am cu cine să o pun în practică, pentru că oamenii nu au un cuvânt la locul lor”, a spus Ramona, vizibil deranjată.

Citește și Ramona Olaru, desființată de fani. Imaginea care a stârnit controverse pe Internet: „Atât s-a putut”

Cu toate că nu a pronunțat numele lui Cătălin Cazacu, internauții au presupus că despre el e vorba atunci când Ramona a început să cânte o melodie cu versuri interpretabile: „Viii cu viii, foștii cu morții / M-ai subestimat și te-ai așezat / pe un loc de mine cumpărat… / Tu-mi aduceai doar ghinion / Eu îți dădeam valoare”.

Mai mult, asistenta tv le-a spus urmăritorilor săi că în această perioadă nu spală mașină fiindcă umblă cu dragostea după ea. Blonda a desenat o inimă pe geamul murdar din spate al mașinii, spunând că a făcut asta ca să o recunoască lumea pe stradă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit în pline pregătiri pentru nuntă

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu a început cu stângul în 2023. La început de an, cei doi au plecat într-o vacanță exotică în Tulum, însă ulterior lucrurile nu au decurs așa cum se așteptau. În cele din urmă, cei doi au decis să se despartă după mai bine de un an de relație.

Citește și Jocul de-a șoarecele și pisica a luat sfârșit. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit definitiv: „Eu nu o să-l caut niciodată. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești”

Ramona își ține mereu fanii la curent în legătură cu noutățile din viața ei, așa că s-a asigurat că toată lumea află veștile chiar de la ea. Pentru a exclude speculațiile fanilor, a postat un videoclip pe Tik Tok, în care le-a spus urmăritorilor că este din nou singură și că este pregătită să se distreze în continuare. Ba mai mult, vedeta a spus că nu știe nimic despre campionul motociclist. În ceea ce privește motivul despărțirii, vedeta a explicat că nu s-au certat și că decizia separării a fost gândită atent și cu calm.