Jocul de-a șoarecele și pisica a luat sfârșit. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit definitiv: „Eu nu o să-l caut niciodată. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești”

Ramona Olaru, asistenta tv de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a făcut anunțul mult așteptat de pretendenți. Relația "du-te vino" dintre Ramona și sportivul Cătălin Cazacu rămâne de domeniul trecutului.

07 feb. 2023, 10:39
Jocul de-a șoarecele și pisica a luat sfârșit. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit definitiv: „Eu nu o să-l caut niciodată. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești”

Ramona Olaru este liberă din nou pentru noi cuceriri, după un an de relație cu Cătălin Cazacu. Vedeta a mărturisit că sportivul Cătălin Cazacu este de domeniul trecutului și nu vrea să mai aibă de-a face cu acesta. Fanii nu s-au lăsat surprinși de anunțul făcut de vedetă, mai ales că mulți deja au intuit acest pas.

Citește și Ce a pățit Ramona Olaru după ce s-a întors din Mexic cu iubitul său, Cătălin Cazacu

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu a început cu stângul în 2023. La început de an, cei doi au plecat într-o vacanță exotică în Tulum, însă ulterior lucrurile nu au decurs așa cum se așteptau.

Ramona își ține mereu fanii la curent în legătură cu noutățile din viața ei, așa că s-a asigurat că toată lumea află veștile chiar de la ea. Pentru a exclude speculațiile fanilor, a postat un videoclip pe Tik Tok, în care le-a spus urmăritorilor că este din nou singură și că este pregătită să se distreze în continuare. Ba mai mult, vedeta a spus că nu știe nimic despre campionul motociclist. În ceea ce privește motivul despărțirii, vedeta a explicat că nu s-au certat și că decizia separării a fost gândită atent și cu calm.

Citește și Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit din nou. Motivul jenant pentru care şi-au spus „Adio!”

„Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an”, a spus Ramona Olaru la Antena Stars.

Decizia despărțirii, luată de Ramona Olaru, comentată dur de Cătălin Cazacu

Asistenta TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost taxată dur în public de sportiv. Cătălin Cazacu a vorbit pe rețelele de socializare despre decizia Ramonei și nu se lasă afectat de asta. „Dacă e golancă, mai devreme sau mai târziu o să îi placă florile. Vorba aia … bine că nu ai luat-o de nevastă să o speli”, a declarat Cătălin Cazacu pe Instagram.