Ramona Olaru, reacție vehementă după ce Cătălin Cazacu i-a spus să locuiască la el: „Eu nu mă mut unde au stat altele”

Ramona Olaru a avut o reacție extrem de neașteptată când iubitul ei, Cătălin Cazacu, a rugat-o să se mute la el. Frumoasa blondă i-a impus o condiție radicală.

05 nov. 2021, 15:06
Ramona Olaru, reacție vehementă după ce Cătălin Cazacu i-a spus să locuiască la el: „Eu nu mă mut unde au stat altele”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au ajuns unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Deși inițial au negat că ar avea sentimente de iubire unul pentru celălalt, invocând faptul că sunt doar foarte buni prieteni și atât, în cele din urmă au decis să fie cinstiți cu fanii lor și și-au asumat relația și în spațiul public.

Cei doi au gânduri serioase în ceea ce privește relația lor și vor să se mute împreună. Ramona Olaru a avut o cerință foarte clară atunci când Cătălin Cazacu a rugat-o să se mute la el.

Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Să ne ajute Dumnezeu să avem copii”

Blondina afirmat în cadrul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” că ea și Cătălin Cazacu vor să-și ducă relația la următorul nivel și să se mute împreună, doar că lucrurile nu sunt atât de simple.

Ea nu poate să-și facă bagajele și să se ducă la el acasă, ci trebuie ca mai înainte să renoveze întreaga locuință, pentru a șterge toate urmele fostelor iubite de la domiciliul acestuia.

„Mă apuc în partea cealaltă (nr. acasă la Cătălin Cazacu) de renovat. Eu nu mă mut unde au stat altele”, a explicat Ramona Olaru la emisiunea de matinal unde este asistentă TV.

Ramona Olaru, enervată la culme în direct, la TV. A primit o propunere indecentă din partea unui bărbat cunoscut: „Dacă-ți dau două capace!”

Ramona Olaru a avut parte de o experiență foarte neplăcută în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” unde prezintă rubrica de meteo.

Reacția frumoasei blondine nu a întârziat să apară, mai ales că acum este într-o relație foarte serioasă cu Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru are o nouă idilă cu un bărbat celebru. Asistenta TV a fost surprinsă în brațele noului iubit

Magicianul Robert Tudor a fost invitat în cadrul emisiunii unde blondina prezintă rubrica „Meteo” iar glumele pe care acesta le-a făcut au degenerat într-o propunere extrem de vulgară.

Ramona l-a „taxat” imediat pe invitatul ei, considerând că a fost o poantă indecentă:
„Robert Tudor: Ramona, ești un număr senzațional!

Ramona Olaru: Mulțumesc!

Robert Tudor: Nota 10 îți dau! Mă lași să îți dau și eu un număr?

Ramona Olaru: Hai, că dacă îți dau două capace..

Robert Tudor: Cine se bucură de șoldurile astea? Cine te ține aproape? Are grijă de tine.

Ramona Olaru: Mă, cineva se bucură, să știi.”, a fost discuția celor doi, din platoul matinalului.