Ramona Olaru, sexy-asistenta lui Răzvan şi Dani, SE DESPARTE. Imaginile COMPROMIŢĂTOARE care l-au făcut pe soţul vedetei să bage DIVORŢ

Ramona Olaru și soțul ei vor merge pe drumuri separate. Soțul sexy-asistentei lui Răzvan şi Dani a cerut divorțul la notar.

24 iun. 2019, 13:29
Ramona Olaru, sexy-asistenta lui Răzvan şi Dani, SE DESPARTE. Imaginile COMPROMIŢĂTOARE care l-au făcut pe soţul vedetei să bage DIVORŢ

Ramona Olaru divorțează de bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de iubire. Potrivit Cancan, în urmă cu câteva săptămâni, după o dispută aprinsă, cei doi ar fi hotărât să pună capăt mariajului. Din câte se pare, ruptura s-a produs după ce sexy-asistenta a fost imortalizată în ipostaze uimitoare alături de un tânăr, în zona Herăstrău din Capitală.

După acest episod, bărbatul cu care sexy-asistenta este căsătorită de trei ani ar fi decis să pună capăt relației. Din câte se pare, cei doi au ales varianta cea mai simplă, și anume divorțul la notar, iar soțul sexy-asistentei ar fi făcut deja demersurile necesare.

Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, implicată într-un accident rutier

În urmă cu aproximativ o lună, sexy-asistenta s-a întâlnit cu un amic. Cei doi au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată. La un moment dat, tânărul a profitat de faptul că aceasta era aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov. Surprinzător, asistenta TV nu a părut să fie deranjată de acest gest!