Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, ipostaze intime din dormitor. Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiţi

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au filmat în intimitate, în dormitor, iar imaginile au fost postate pe Instagram, spre deliciul fanilor!

06 ian. 2022, 19:46
Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, ipostaze intime din dormitor. Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiţi
Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, ipostaze intime din dormitor. Fanii s-au putut bucura și de câteva iposteze tandre cu cei doi îndrăgostiţi.

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, ipostaze intime din dormitor.

Cătălin Cazacu stă cu capul pe pieptul Ramonei Olaru, iar asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” le-a transmis fanilor de pe Instagram un mesaj legat faptul că unii dintre ei i-au sugerat să nu mai râdă de iubitul ei.

Ramona Olaru, Crăciun de pomină alături de iubit într-o destinație exotică de lux: „Petrecem în costum de baie, pe plajă! Este o nebunie!”

Dacă unele vedete au preferat să se bucure de Crăciun și Revelion la zăpadă și la vremea rece, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au ales să petreacă într-un mod total diferit, dar obișnuit pentru vedetele de la noi. Aceștia au plecat într-o vacanță exotică, departe de România, la peste 30 de grade Celsius, acolo unde au putut să se bucure de o vreme caniculară, soare puternic și nisip fierbinte.

„Îmi doresc să pun în aplicare, în anul ce vine, toate lecțiile pe care le-am învățat în anul ce tocmai se încheie! Și să pun pe picioare noul proiect, despre care momentan nu vorbesc, până nu se leagă! Și cam atât! Sunt obosită și aștept să plec mai repede! A fost un an plin cu de toate!”, a declarat Ramona Olaru.