Ramona Olaru, Crăciun de pomină alături de iubit într-o destinație exotică de lux: „Petrecem în costum de baie, pe plajă! Este o nebunie!”

Ramona Olaru a petrecut cel mai extravagant Crăciun alături de Cătălin Cazacu. Îndrăgostiții au mers în Zanzibar unde s-au distrat pe cinste.

26 dec. 2021, 14:05

Ramona Olaru a avut parte de un Crăciun foarte special, întrucât a ales ca destinație pentru această sărbătoare, Zanzibar. Frumoasa asistentă TV nu a mers singură, ci însoțită de iubitul ei Cătălin Cazacu și alți câțiva prieteni comuni.

Ramona Olaru, reacție vehementă după ce Cătălin Cazacu i-a spus să locuiască la el: „Eu nu mă mut unde au stat altele”

Blondina a postat pe Instagram imagini din vacanța exotică, în care asistenta TV poate fi văzută cum se răsfață în costum de baie, pe o plajă de vis.

„Plecăm în vacanță la cald, în Zanzibar! Petrecem în costum de baie Crăciunul, pe plajă! Sunt mai mulți prieteni care merg cu noi. O să fie nebunie!” „Plecăm în vacanță la cald, în Zanzibar! Petrecem în costum de baie Crăciunul, pe plajă! Sunt mai mulți prieteni care merg cu noi. O să fie nebunie!”, a declarat Ramona Olaru, cu puțin timp în urmă la o emisiune TV

Asistenta TV a documentat fiecare moment din Crăciunul petrecut în Zanzubar. Pe pagina de socializare a vedetei vedem cu Cătălin Cazacu o servește pe iubita sa cu o băutură savuroasă, în timp ce se relaxează împreună la o terasă din Zanzibar.

În noaptea de Crăciun, Ramona Olaru a încins atmosfera în destinația exotica. Ea s-a îmbrăcat în Crăciuniță sexy și a dansat lipită de Cătălin Cazacu, care o sorbea din priviri. Prezentatorul TV i-a trimis Ramonei Olaru mesaje de dragoste, deși aceasta se afla chiar lângă el, semn că cei doi sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt.

Asistenta TV s-a declarat recunoscătoare pentru realizările pe care i le-a adus anul care tocmai se încheie și așteaptă cu entuziasm provocările ce vor urma.

Ramona Olaru, enervată la culme în direct, la TV. A primit o propunere indecentă din partea unui bărbat cunoscut: „Dacă-ți dau două capace!”

„Îmi doresc să pun în aplicare, în anul ce vine, toate lecțiile pe care le-am învățat în anul ce tocmai se încheie! Și să pun pe picioare noul proiect, despre care momentan nu vorbesc, până nu se leagă! Și cam atât! Sunt obosită și aștept să plec mai repede! A fost un an plin cu de toate!”, a declarat Ramona Olaru la un post de televiziune.