Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat. Care este adevăratul motiv pentru care s-au certat în Zanzibar FOTO

Cătălin Cazacu a reacționat pe Instagram după ce presa mondenă a anunţat că s-a despărțit de Ramona Olaru la întoarcerea din vacanța din Zanzibar.

12 ian. 2022, 15:08
Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat. Care este adevăratul motiv pentru care s-au certat în Zanzibar FOTO

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat. Care este adevăratul motiv pentru care s-au certat în Zanzibar. Bărbatul a postat pe Instagram un mesaj prin care comentează, în stilul său, despărțirea de Ramona Olaru, dar și o fotografie prin care sugerează că relația este încă în picioare.

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat. Care este adevăratul motiv pentru care s-au certat în Zanzibar

Reacţia lui Cătălin Cazacu vine după ce atât el, cât şi Ramona Olaru și-au șters de pe Instagram pozele cu ei împreună! Acesta a postat pe Instagram o fotografie cu pisica Ramonei Olaru și un mesaj cu subînțeles. „Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit… eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta… între timp uneori în viaţă totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că eşti prost.. un telefon din trecut trebuie să rămână în trecut… lesson learned”, a scris Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu, prima reacţie după despărţirea de Ramona Olaru. „Eu am muncit, ea s-a distrat!”

Cel mai probabil, acesta a fost dernajat de un apel telefonic primit de partenera lui, probabil de la un fost iubit. Aşa se explică faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele sociale și chiar au eliminat pozele în care apăreau împreună. De altfel, Cătălin Cazacu a glumit la o emisiune TV pe seama vacanței din Zanzibar. „Nu m-a furat nimeni. Ce să ia de la mine, bani nu sunt, actele ce să facă cu ele, că sunt urâțel, nu mai e cui să i le vândă. Eu am muncit. În noaptea de Revelion am filmat oamenii de acolo. Au fost 500 de români. Ea s-a distrat, pentru că d-aia am mers, să ne distrăm”, a spus Cătălin Cazacu.