Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru s-au despărţit la întoarcerea din Zanzibar

Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru s-au despărţit la întoarcerea din Zanzibar. Cei doi au petrecut clipe extrem de frumoase în vacanţă, însă se pare că tot acolo au apărut şi neînţelegerile în cuplu. Astfel, ruptura a fost inevitabilă.

11 ian. 2022, 22:22
Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru s-au despărţit la întoarcerea din Zanzibar
Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru s-au despărţit

Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru s-au despărţit. Cei doi s-ar fi certat în vacanța din Zanzibar, iar, la întoarcerea în România, au decis să pună punct relației, scrie Cancan.ro.

Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru s-au despărţit

Cătălin Cazacu a povestit cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. De asemenea, la momentul respectiv, ‘Vulturul’ povestea cum s-au apropiat unul față de celălalt.

Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el.

Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la ‘Teo Show’.

Citeşte şi: Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, ipostaze intime din dormitor. Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiţi

Şi Ramona era foarte încântată de relaţia lor, ba chiar spera să gravidă în 2022. „Demult îmi doresc un copil, așa că poate în 2022 vine! El mă iubește foarte mult și a făcut orice a fost posibil ca eu să mă simt bine și să fiu cea mai fericită! Și-a dorit să-mi arate toate locurile speciale din locul acesta superb!

Însă multe altele incredibile le-am descoperit împreună! Și, ca să concluzionez, e un om/iubit pe care te poți baza oricând!‘, a spus Ramona Olaru, tot pentru TV Mania.