Ramona, noi dezvăluiri: „Luiza a fost văzută în Italia. Avea ochii roşii, era drogată” VIDEO

Ramona, victima familiei Dincă descoperită de România TV face noi declarații incredibile. Femeia susține că a vazut-o pe Luiza Melencu în mașină cu un bărbat în Italia. Potrivit spuselor acesteia, bărbatul și Luiza căutau să închirieze un apartament acolo.

RomaniaTV.net
28 oct. 2019, 06:19
Ramona, noi dezvăluiri: „Luiza a fost văzută în Italia. Avea ochii roşii, era drogată” VIDEO

O tânără care afirmă că ar fi fost o victimă a lui Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri în direct la România TV. Inițial și-a ascuns identitatea sub numele de Larisa, dar a decis să se expună public cu o fotografie și cu numele de Ramona.

Ramona a anunţat în direct că Luiza a fost răpită de traficanţi de droguri, că este în viaţă, dar că este drogată non-stop. Mai mult, ea s-a oferit să dea o recompensă de 500.000 de euro, în proprietăţi, pentru a fi eliberată Luiza Melencu.

„Mie anul trecut mi-au venit doua persoane, una o stiam, voiau o casa cu subsol pe care eu o aveam in chirie. Aveau 3 fete in masina, aveau nevoie urgent pentru ca nu aveau unde sa puna cele trei fete. Au mai venit odata, eu am trimis mesajul la politie si le-am spus ca iar a venit, cauta casa, cu o fata cu ochii cu parul rosu, ochii rosii, care nu se simtea bine. In mai-iunie a fost asta. Cum rosii? Drogata doamna!”, a spus Ramona în direct la România TV 

Româncă din Italia, desfigurată după ce a spus că a vorbit cu Alexandra Măceşanu la Napoli. „Aşa arăt fiindcă am vrut să salvez o fată”

„Eu anul trecut in martie am inchiriat un apartament la o doamna cu un copil mic si ea si-a luat in arest domiciliar o alta fata. Fata aceasta m-a sunat sa merg la spital la ea sa ii aduc mancare si sa o aduc acasa. Cand am mers la spital ea se certase cu acest domn care venise cu fata cu parul rosu si alte trei fete, erau certati si mi-a spus ca Luiza Melencu era fata care a venit in ziua respectiva cu domnul acela sa caute apartament”, adeclarat Ramona la România TVv

 

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă, denunţat la DIICOT pentru trafic de persoane

 

Alexandru Cumpănaşu, dezvăluiri şocante pe Facebook: „Este trafic de carne vie, familia Dinca să fie arestată. Mor cu ei de gât”