Trei persoane, între care un copil, salvate de salvamontiştii din Gorj dintr-o maşină blocată în zăpadă

Salvamontiştii din Gorj au intervenit, joi seară, pentru a recupera un autoturism care fusese blocat în zăpadă, în afara părții carosabile. Au fost astfel salvate trei persoane, între care un copil.

RomaniaTV.net
27 dec. 2019, 06:37
Trei persoane, între care un copil, salvate de salvamontiştii din Gorj dintr-o maşină blocată în zăpadă

„Salvamontiştii gorjeni joi seară au intervenit pentru recuperarea unui autovehicul ieşit în afara carosabilului şi rămas înzăpezit în partea de nord a staţiunii Rânca. Cele trei persoane din maşină, între care şi un copil, nu au avut probleme medicale şi au fost adăpostite într-o cabană până când salvamontiştii impreuna cu un echipaj al serviciului de deszăpezire de la Drumurile Naţionale au reuşit să recupereze şi maşina”, au transmis salvamontiştii.

În zona în care au intervenit salvamontiștii ningea, era viscol puternic și existau mari șanse ca mașina ieșită de pe șosea să fie acoperită de zăpadă în cursul nopții.

Intervenția de ieri a fost a cincea pentru Serviciul Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj din a doua zi de Crăciun. În toate celelalte cazuri, salvamontiștii au fost solicitați pentru acordarea primului ajutor şi transportul unor persoane accidentate la schi şi săniuş.

 

Citește și: 

Salvamont: 24 de accidente în prima zi de Crăciun