Rapid a ales soluţia de avarie. Marian Rada rămâne antrenorul echipei

Tehnicianul Marian Rada a semnat joi un contract cu durata de un an şi jumătate cu FC Rapid şi va beneficia de "mână liberă" în pregătirea echipei şi la transferuri, având ca obiectiv o clasare a echipei cât mai sus în Liga I, "chiar şi pe podium", informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 06:35
Rapid a ales soluţia de avarie. Marian Rada rămâne antrenorul echipei

După ce Dinamo a hotărât să meargă mâna lui Cornel Ţălnar şi conducerea Rapidului a ales o soluţie de avarie pentru funcţia de antrenor, astfel că Marian Rada va continua pe banca tehnică a giuleştenilor.

FC Rapid Bucureşti anunţă oficial că astăzi, 10 ianuarie 2013, domnul Marian Rada a semnat un contract din postura de antrenor principal al echipei noastre pe o durată de un an şi jumătate. Acesta va avea mâna liberă în pregătirea echipei noastre, va realiza transferuri, avînd un obiectiv o clasare cât mai sus în clasamentul Ligii 1, de ce nu chiar şi pe podium. În zilele următoare, înainte de plecarea echipei în primul stagiu de pregătire, domnul Marian Rada îşi va definitiva stafful tehnic cu care acesta va lucra la FC Rapid Bucureşti„, a notat sursa citată.

Marian Rada a preluat Rapidul la 20 octombrie, după ce lui Ioan Ovidiu Sabău i-a fost reziliat contractul.