RAPID – CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE

RAPID - CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE, sâmbătă seară de la 20.30. 

29 nov. 2014, 10:40
RAPID – CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE

RAPID – CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Sambata seara, de la ora 20:30, este programat derby-ul feroviar intre Rapid Bucuresti si CFR Cluj. Confruntarea din Giulesti va fi transmisa in direct pe Look TV si, in format livetext, pe www.sptfm.ro.

RAPID – CFR CLUJ este LIVE VIDEO AICI.

Rapidul a obtinut doar doua puncte in ultimele opt etape, iar ultima victorie in campionat dateaza de pe 14 septembrie, cand au castigat cu cealalta echipa din Cluj, 2-1 cu Universitea. Mai mult, echipa antrenata de Marian Rada a ajuns lanterna rosie a Ligii 1, dupa ce CSMS Iasi a castigat vineri seara, cu Pandurii.

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I AICIAICI şi AICI.

In acelasi timp, CFR Cluj vrea sa nu piarda contactul cu Steaua inainte de finalul turului. Diferenta dintre cele doua e de cinci puncte, iar aceasta ar putea creste printr-un eventual pas gresit al ardelenilor in „Giulesti”.

Rapid CFR Cluj LIVE ONLINE LOOK TV – Unde puteți vedea Rapid – CFR Cluj sambata, 29 noiembrie 2014. Rapid primeşte, sâmbătă, 29 noiembrie, vizita celor de la CFR Cluj, într-un meci care contează pentru etapa a 16-a a Ligii 1. Partida se dispută de la ora 20:30 şi este transmisă live de LOOK TV. Gazdele de la Rapid ocupau, înaintea acestei etape, penultimul loc din clasamentul Ligii 1, 17, cu 10 puncte acumulate în 15 etape. Rapid a câştigat doar două meciuri de la debutul campionatului şi a remizat în alte patru întâlniri. Cu nouă înfrângeri suferite, Rapid era, înaintea acestei etape, campioana învinşilor.

Meciurile din Liga 1 pot fi văzute LIVE ONLINE pe LOOK TV, pe platformeleSEENOWsi KOOLNET

Rapid CFR Cluj LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea Rapid – CFR Cluj sambata, 29 noiembrie 2014. De altfel, în etapa trecută, Rapid a pierdut pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 2-0, golurile gazdelor fiind marcate de Pablo Brandan (43′) şi Thaer Bawab (93′). De partea cealaltă, înainte de această etapă, CFR Cluj ocupa al doilea loc în clasament, cu 32 de puncte, 5 mai puţine decât liderul Steaua. În ciuda problemelor financiare de la CFR Cluj, fotbaliştii au reuşit să se motiveze şi să obţină zece victorii şi două remize, echipa din Gruia fiind învinsă doar de trei ori de la debutul campionatului.

Rapid CFR Cluj LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea Rapid – CFR Cluj sambata, 29 noiembrie 2014.  Cea mai recentă victorie a feroviarilor a fost chiar în etapa precedentă, când CFR Cluj s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 în faţa celor de la CSMS Iasi. Golurile au fost marcate de Ivanovski (6′ şi 79′), Tade (67′) şi Jazvic (81′). Meciul din etapa trecută a fost ultimul pentru Vasile Miriuta pe banca celor de la CFR Cluj, tehnicianul despărţindu-se de echipa clujeană din cauza problemelor financiare şi a promisiunilor neonorate.

Rapid CFR Cluj LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea Rapid – CFR Cluj sambata, 29 noiembrie 2014.  Miriuta s-a despărţit în lacrimi de CFR Cluj, însă nu a stat mult departe de banca tehnică, pentru că imediat a preluat echipa Gyor, din Ungaria, unde ardeleanul a jucat în cariera sa. De altfel, Miriuta a recunoscut că le promisese deja maghiarilor că va prelua echipa, astfel că, în ciuda victoriei în faţa celor de la CSMS Iasi, nu mai era cale de întoarcere pentru el. Conducerea echipei CFR Cluj l-a numit pe secundul Feri Dican în funcţia de antrenor principal după plecare lui Miriuta.

Rapid CFR Cluj LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea Rapid – CFR Cluj sambata, 29 noiembrie 2014.  Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii vor fi transmise în următorii 5 ani de posturile LooK Plus si LooK Tv, posturi difuzate pe rețelele Dolce, UPC si Orange TV.   LOOK TV LIVE ONLINE PE SEENOW ȘI KOOLNET . TIPURI DE ABONAMENTE PE SEENOW : 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii), 5 euro (fara TVA) / 30 de zile, 12 euro (fara TVA) / 90 de zile, 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile, 36 de euro (fara TVA) / 365 de zile

Rapid CFR Cluj LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea Rapid – CFR Cluj sambata, 29 noiembrie 2014.  SEENOW este primul serviciu de live TV şi Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in România. După ce în luna iunie a acestui an, operatorul de televizune prin cablu UPC România a achiziţionat de la Intel Sky Broadcast drepturilor de retransmisie, pentru următorii cinci ani, a canalelor Look TV şi Look Plus, singurele care vor difuza meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, compania de cablu face noi precizări pentru iubitorii sportului rege din România.

Rapid CFR Cluj LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea Rapid – CFR Cluj sambata, 29 noiembrie 2014.  LOOK TV LIVE ONLINE pe SeeNow și Koolnet – “Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

Rapid CFR Cluj LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea Rapid – CFR Cluj sambata, 29 noiembrie 2014.  În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întîmpinarea intereselor consumatorilor, pachetul extra fotbal va fi tarifat doar la solicitarea clienţilor”, se arată în comunicatul de presă al UPC România.

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. Formaţia Rapid joacă sâmbătă, de la ora 20.30, pe teren propriu, cu echipa CFR Cluj, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I.

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. Rapid ocupa înaintea acestei etape, penultimul loc din clasamentul Ligii 1, 17, cu 10 puncte acumulate în 15 etape. Rapid a câştigat doar două meciuri de la debutul campionatului şi a remizat în alte patru întâlniri. Cu nouă înfrângeri suferite, Rapid era, înaintea acestei etape, campioana învinşilor.

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. De asemenea, în etapa trecută, Rapid a pierdut pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 2-0, golurile gazdelor fiind marcate de Pablo Brandan (43′) şi Thaer Bawab (93′).

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. În ceea ce priveşte CFR Cluj, echipa ocupa înainte de această etapă al doilea loc în clasament, cu 32 de puncte, 5 mai puţine decât liderul Steaua.

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. În ciuda problemelor financiare de la CFR Cluj, fotbaliştii au reuşit să se motiveze şi să obţină zece victorii şi două remize, echipa din Gruia fiind învinsă doar de trei ori de la debutul campionatului.

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. Cea mai recentă victorie a CFR Cluj a fost chiar în etapa precedentă, când formaţia s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 în faţa celor de la CSMS Iasi.

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. Golurile au fost marcate de Ivanovski (6′ şi 79′), Tade (67′) şi Jazvic (81′). Meciul din etapa trecută a fost ultimul pentru Vasile Miriuta pe banca celor de la CFR Cluj, tehnicianul despărţindu-se de echipa clujeană din cauza problemelor financiare şi a promisiunilor neonorate.

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. Imediat după ce a încheiat colaborarea cu CFR Cluj, Vasile Miriuţă a preluat echipa Gyor, din Ungaria.

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. De altfel, Miriuta a recunoscut că le promisese deja maghiarilor că va prelua echipa, astfel că, în ciuda victoriei în faţa celor de la CSMS Iasi, nu mai era cale de întoarcere pentru el. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. Conducerea echipei CFR Cluj l-a numit pe secundul Feri Dican în funcţia de antrenor principal după plecare lui Miriuta.

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. Arbitri la partia Rapid – CFR Cluj: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe) – Valentin Avram (Bucureşti), Radu Timar (Marghita); Cătălin Găman (Craiova). Observator CCA: George Ionescu (Bucureşti). Observator LPF: Adrian Ionescu (Bucureşti).

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I: Echipe probabile:

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. Rapid: Bornescu – Coman, Iacob, Lung, Mendy – Negru, E.Dică – Ciolacu, Pancu, Buş – Roşu

LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I. LIVE VIDEO, Rapid – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa a XVI-a (16) a Ligii ICFR Cluj: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Petrucci, Christian – Chanturia, Tade, Costea – Ivanovski