Rapid, chinuită de o echipă din liga a doua rusă

Giuleştenii au remizat cu FC Yenisey Krasnoiarsk, în timp ce tot în Antalya FC Vaslui a trecut cu 2-0 de formaţia uzbecă Şortan Gunor.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 19:21
Rapid, chinuită de o echipă din liga a doua rusă

Campionatele interne au reînceput în majoritatea ţărilor europene, astfel că echipele româneşti au o arie destul de limitată din care să-şi aleagă adversarele din amicale.

O surpriză a avut-o ieri Rapidului, care nu s-a mai întâlnit cu liderul din Bulgaria, Ludogoreţ Razgrad, şi a trebuit să se mulţumească să joace cu o formaţie din liga a doua rusă, FC Yenisey. Chiar şi aşa, elevii lui Răzvan Lucescu nu au reuşit să-şi depăşească adversarul, iar partida s-a încheiat 0 la 0. Mai mult, ruşii au avut câteva acţiuni bune în finalul primei reprize, dar mingea a ocolit poarta apărată de Coman.

La pauză, Răzvan Lucescu a schimbat întreaga echipă, dar nici garnitura a a doua a Rapidului nu a reuşit să străpungă defensiva adversă. Au fost mulţi nervi pe teren, iar în minutul 52 s-a iscat un conflict aprins, după un fault dur asupra lui Surdu. Rapidiştii nu au rămas datori şi au replicat prin Rui Duarte, eliminat tot pentru un fault dur, în prelungiri.

Într-un alt meci jucat în Antalya, FC Vaslui a învins cu 2 la 0 pe Şortan Gunor, din Uzbekistan. Fundaşul Paul Papp a deschis scorul, în minutul 7, iar nigerianul Yero Bello a închis tabela încă din minutul 33.