Rapid, învinsă de Hapoel Tel Aviv în Europa League

Deja eliminată din Europa, Rapid mai juca doar pentru palmares şi pentru onoare cu Hapoel Tel Aviv. Giuleştenii nu au câştigat niciun punct pe teren propriu în acest sezon al Europa League şi nu a reuşit să o facă nici în partida cu israelienii, din grupa C a competiţiei.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 21:57
Rapid, învinsă de Hapoel Tel Aviv în Europa League

Rapid a pierdut şi al treilea meci disputat pe teren propriu în acest sezon al Europa League. Giuleştenii au cedat cu 1-3 cu Hapoel Tel Aviv, în penultima etapă a grupei C.

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a plătit tribut greşelilor copilăreşti comise în apărare în prima repriză, când de altfel s-au marcat toate cele patru goluri ale partidei.

Hapoel a deschis scorul prin Igiebor, în minutul 12, profitând de nesincronizarea din apărarea giuleştenilor, iar Tamuz a majorat diferenţa în minutul 39, transformând un penalty dictat după ce Burcă, vinovat şi la primul gol, a tras de tricou un adversar în careu.

Rapid a redus apoi rapid din diferenţă, în minutul 43, când Ciprian Deac a înscris şi el dintr-o lovitură de pedeapsă acordată foarte uşor de arbitrul întâlnirii. Golul putea fi unul de bun augur înainte de pauză, dar israelienii au refăcut diferenţa de două goluri în prelungiri, prin Toama (45+1).

Nici după pauză Rapid nu a reuşit să echilibreze balanţa, jucând haotic şi fără a-şi crea ocazii periculoase. Mai mult, giuleştenii au ratat un al doilea penalty dictat în favoarea sa, prin Deac, cel care transformase în prima repriză (68).