Rapid l-a dat afară pe Cristi Pustai. Trei antrenori din Liga 1 au fost demişi marţi

Patronul Rapidului, Valerii Moraru, şi antrenorul Cristi Pustai au ajuns marţi seara la un acord în privinţa încetării colaborării dintre tehnician şi clubul Giuleşti. Tot marţi au fost demişi antrenorul Ceahlăului, brazilianul Ze Maria, şi cel al lui FC Braşov, croatul Vjekoslav Lokica.

14 apr. 2015, 17:42
Rapid l-a dat afară pe Cristi Pustai. Trei antrenori din Liga 1 au fost demişi marţi

Rapid a pierdut derby-ul jucat sâmbătă cu Dinamo (scor 0-2), iar Cristi Pustai a ratat şansa de a continua ca antrenor în Giuleşti. Încercări privind demiterea sa au existat încă de săptămâna trecută, dar înfrângerea din meciul cu rivala din Ştefan cel Mare a fost factorul care a grăbit despărţirea de Rapid.

În plus, Cristi Pustai se afla în conflict cu vestiarul, fostul căpitan, Daniel Pancu, atacându-l vehement. Favorit să-l înlocuiască pe Cristi Pustai pe banca tehnică a Rapidului este Marius Şumudică, fost antrenor al giuleştenilor în perioada 2010-2011. Liga 1 înregistrează astfel un record nedorit, Pustai fiind al 34-lea antrenor demis în acest sezon de Liga 1.

Citeşte şi Marius Şumudică l-a dat de gol pe Valerii Moraru: M-a sunat, nu e normal ce se întâmplă acolo

Tot marţi a fost demis antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, brazilianul Ze Maria, dintr-un motiv halucinant. Patronul Angelo Massone i-a reproşat lui Ze Maria că nu i-a respectat indicaţia de a schimba un anumit jucător la puuza meciului de campionat cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

De asemenea, a fost dat afară şi croatul Vjekoslav Lokica, de pe banca tehnică a Braşovului, acesta fiind înlocuit cu Adrian Szabo. Lokica (49 ani) semnase un contract pe doi ani și jumătate la începutul lunii ianuarie.