RAPID VIENA – FCSB 3-1 în prima manşă din PLAY-OFF EUROPA LEAGUE. Se decide pe Arena Naţională!

FCSB a pierdut, joi, meciul din deplasare cu Rapid Viena, scor 1-3, după o partidă extrem de slabă. Reușita lui Gnohere mai menține suspansul pentru manșa retur.

23 aug. 2018, 20:14
RAPID VIENA – FCSB 3-1 în prima manşă din PLAY-OFF EUROPA LEAGUE. Se decide pe Arena Naţională!

FCSB a arătat lamentabil în prima repriză la Viena. Trupa lui Dică a fost lipsită de idei și dominată autoritar de gazde. Knasmullner a deschis scorul încă din minutul 4, în timp ce Sonnleitner a ridiculizat defensiva ”roș-albaștrilor” la o lovitură de colț (40).

FCSB a răspuns rapid după pauză prin Gnohere (47), după centrarea excelentă a lui Stan. Defensiva a cedat însă din nou și Schwab a înscris după numai două minute, profitând de o respingere slabă a lui Bălgrădean. Vicecampionii s-au trezit la realitate abia pe final de meci. Teixeira a scos al doilea ”galben” pentru Berisha, iar FCSB a început asediul. Strebinger a respins însă șutul puternic al lui Rusescu (89) și a fost salvat de bare la execuțiile lui Coman (90) și Benzar (90+1).

RAPID VIENA – FCSB 3-1 (2-0)

Au marcat: Knasmullner 4, Sonnleitner 40, Schwab 40 / Gnohere 47

Rapid Viena: Strebinger – Potzmann, Sonnleitner, Barac, Bolingori – Schwab, Ljubicic – Murg (56 Muldur), Knasmullner (86 Kostic), Berisha – Alar (68 A. Ivan).

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălașa, Al. Stan – Pintilii, Ov. Popescu (46 Fl. Coman) – M. Roman (57 Rusescu(, Moruțan (46 Man), Teixeira – Gnohere.