Rapid vine în forţă. S-a apropiat la trei puncte de lider

Giuleştenii au profitat de egalurile lui Dinamo şi CFR Cluj şi au redus distanţa faţă de prima clasată, după victoria cu Petrolul.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 06:43
Rapid vine în forţă. S-a apropiat la trei puncte de lider

Rapid s-a apropiat la trei puncte de liderul Dinamo după victoria obţinută cu 2-0 în faţa Petrolului. Suporterii veniţi de la Ploieşti au avut cel mai mult de suferit. Doar jumătate din cei 800 de fani au văzut pe viu meciul – jandarmii nu se aşteptau la o galerie atât de numeroasă şi le-au interzis accesul în stadion.

Rapid a avut prima ocazie în Giuleşti. Surdu a fost la un pas de gol, dar nu a reuşit să-l învingă pe Gritti din 6 metri. Până la pauză golul a venit totuşi, din gheata lui Alexandru Ioniţă. Atacantul a înscris după o greşeală a lui Silva. Jucătorii lui Răzvan Lucescu au lovit şi în repriza secundă. Romeo Surdu şi-a răscumpărat greşeala din debutul partidei şi a dublat diferenţa pe tabela de marcaj.

Petrolul a căutat egalarea până la final dar Opriţa şi Younes Hamza nu au reuşit să-l învingă pe Dani Coman. Rapid a câştigat cu 2-0 şi a redus din diferenţa faţă de primele două clasate din Liga I.

În alte două meciuri ale zilei de duminică, Sportul Studenţesc – FC Braşov 2-1 şi FCM Tg. Mureş – Voinţa Sibiu 0-0.