Nicolae Manea are VEŞTI EXCELENTE pentru RAPID

Nicolae Manea, presedintele FC Rapid, a declarat ca, odata cu revenirea in Liga I, clubul de sub Podul Grant va deveni din nou interesant pentru investitorii capabili sa-l scoata echipa din impasul financiar care l-a adus in pragul falimentului.

25 apr. 2014, 20:34
Nicolae Manea are VEŞTI EXCELENTE pentru RAPID

“Singurul obiectiv e promovarea, de care eu zic ca suntem aproape. Toti jucatorii pe care ii avem la dispozitie au facut un front comun au semnat esalonarea salariilor lor, lucruri care ne ajuta foarte mult in ceea ce priveste licenta. Speram ca daca promovam, cineva va dori sa investeasca. Suntem in discutii cu diferiti oameni care credem ca vor veni intr-un final langa noi. Indiferent daca promovam sau nu, Rapidul merge in continuare. Dar ar fi destul de greu daca am ramane in Liga 2“, a declarat Nicolae Manea pentru Sport Total FM.

“Cristescu este un iubitor al echipei si a ajutat cat a putut fara sa ceara nimic. Nu a vrut sa ia nicio actiune, i le-a dat lui Zamfir, care se pare ca nu are posibilitati sa tina acest club si asteptam sa apara cineva. 99% din actiuni le are Zamfir. Banii care i-am platit catre jucatori au venit din buzunarele lui Ionita, pe care l-am dat Astra. Ne-am descurcat mai mult pe relatii. Am fost ajutati cu una, cu alta. Din pacate, trebuie sa fim corecti, sa spunem adevarul, pentru ca nu putem spune ca suntem bogati daca suntem saraci. Au fost niste probleme foarte grave la un moment dat”, a precizat Manea.