Rapidiştii s-au resemnat: Obiectivul nostru este să evităm retrogradarea

Fundaşul echipei Rapid, Octavian Abrudan, a declarat, miercuri, că, ţinând cont de situaţia delicată din punct de vedere financiar în care se găseşte clubul, obiectivul formaţiei giuleştene pentru partea a doua a campionatului este evitarea retrogradării.

RomaniaTV.net
16 ian. 2013, 16:20
Rapidiştii s-au resemnat: Obiectivul nostru este să evităm retrogradarea

Văd mai puţini jucători la antrenamente în fiecare zi. Dar ştiam că aşa va fi având în vedere situaţia. Asta este, mergem înainte. Situaţia este grea, sper să trecem cu bine peste ea. Obiectivul nostru este clar menţinerea în prima ligă, trebuie să evităm retrogradarea. Este greu să ne gândim la locurile de pe podium. Eu zic ca măcar să menţinem diferenţa faţă de echipele din spatele nostru„, a spus Abrudan, care a efectuat, miercuri, împreună cu colegii săi vizita medicală la INMS.

Fundaşul aşteaptă să îi fie virat salariul pe luna decembrie deoarece restanţele pe lunile septembrie, octombrie şi noiembrie vor fi recuperate pe parcursul a trei ani. „Noi aşteptăm, pentru că ni s-au făcut nişte promisiuni că ni se vor plăti salariile din decembrie. Aşteptăm să se onoreze această promisiune. Restul salariilor, cele din urmă, am înţeles că am intrat la masa credală. Fiind în insolvenţă, pe parcursul a trei ani am înţeles că se vor recupera şi restanţele„, a explicat jucătorul rapidist.

Abrudan susţine că se aşteaptă la orice în perioada următoare, inclusiv să se renunţe la serviciile sale. „Eu nu am discutat nimic cu conducerea sau cu administratorul judiciar, mai am doi ani şi jumătate de contract cu Rapid. În pauza de iarnă m-am gândit la orice, inclusiv la plecare. Eu mă aştept la orice. Dar cât timp sunt aici eu voi da totul pentru această echipă”, a adăugat Octavian Abrudan.

Douăzeci şi doi de jucători din lotul echipei Rapid au efectuat, miercuri, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Au lipsit din diverse motive Daniel Pancu, Alexandru Ioniţă II, Filipe Teixeira şi Vladimir Bozovici.