Rapidul începe să-şi piardă jucătorii. Contractul lui Romeo Surdu a fost reziliat

Preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat că administratorul judiciar al grupării giuleştene, Cristina Andronache, a decis să-i rezilieze unilateral contractul atacantului Romeo Surdu.

RomaniaTV.net
14 dec. 2012, 15:25
Rapidul începe să-şi piardă jucătorii. Contractul lui Romeo Surdu a fost reziliat

Mijlocaşul Romeo Surdu este primul jucător de care se desparte Rapidul în această iarnă, după intrarea în insolvenţă, informaţia fiind confirmată de preşedintele giuleştenilor, Constantin Zotta. „Administratorul judiciar (n.r. – Cristina Andronache) i-a reziliat, astăzi, unilateral, contractul lui Romeo Surdu. Nu a fost nevoie să renunţe el la ceva, pentru că salariile restante pe care le are de primit din partea clubului se înscriu la masa credală. Deocamdată, Surdu este singurul jucător al cărui contract a fost încheiat. Chiar dacă s-a scris că şi Renan este în aceeaşi situaţie, rezilierea contractului său nu a fost încă discutată„, a declarat Zotta, agenţiei Mediafax.

Romeo Surdu evolua pentru Rapid de la începutul sezonului trecut. El a mai jucat pentru FC Braşov, CFR Cluj şi Steaua Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a admis cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus de George Copos. Instanţa a numit-o ca administrator judiciar pe Cristina Andronache, iar termenul limită pentru definitivarea tabelului creanţelor a fost fixat pentru 28 februarie 2013.

FC Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi. Conform anunţului făcut, la 5 decembrie, de preşedintele CA, Ion Taban, gruparea giuleşteană a acumulat datorii de 29,4 milioane de euro, dintre care 21 de milioane sunt către acţionarul majoritar George Copos şi către firmele acestuia. Copos a anunţat că este dispus să renunţe la o mare parte din suma pe care o are de încasat pentru a scoate clubul din criză.