RĂPIRE la casa regală a lui Daniel Cioabă. Află cine a dispărut

O verișoară primară a regelui romilor Daniel Cioabă a fost dată dispărută de către familie, după ce aceasta a plecat de acasă luni dimineață și nu a revenit lângă familie.

11 feb. 2014, 09:42
RĂPIRE la casa regală a lui Daniel Cioabă. Află cine a dispărut

Fata de 16 ani nu le-a mai răspuns mamei și surorii la telefon și de atunci a început o adevărată cursă de căutare a acesteia.

Mama Emanuelei a mers cu ochii în lacrimi la regele Daniel Cioabă, iar după ce și acesta s-a convins că adolescenta este de negăsit, a sunat la poliție pentru a semnala dispariția fetei. Un sms primit de familie cum că tânăra ar urma să plece din țară a pus și mai tare jar pe foc, scrie oradesibiu.ro.

Azi dimineață eu m-am dus la spital la o femeie că s-a operat. Era acasă. Am lăsat-o în pat. Ea s-a dus la sora ei și i-a spus să meargă cu ea să își facă buletinul. Că avea numai certificat de naștere. Și eu m-am dus la spital. Și a venit sora ei după mine la spital cu taximetrul ca să mă duc cu ele să facă buletinul. Dar ea nu venise. Ea numai a mers să ia niște haine de la sora ei. Și a zis că se îmbracă și vine și ea după ea la primărie. Și nu a mai venit. Și nu mai știm nimic de ea. M-am întors acasă. A mai sunat la sora ei și i-a spus că e în oras cu o prietenă și că se duce să își cumpere niște pantofi și că nu mai are baterie la telefon. Dacă o sună să nu se sperie, că nu mai are baterie. Și nu a mai răspuns de atunci la telefon. Nu mai vine acasă. Nu știu cine a luat-o. Că ea nu mergea numai la sora ei. (..) Nu a avut nimic. Că are 16 ani. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea„, spune Cioabă Liliana, mama fetei.

Regele romilor este și el extrem de îngrijorat și de când a aflat de dispariția verisoarei lui stă numai cu telefonul în mână și sună la toți cunoscuții și prietenii să afle dacă nu cumva au văzut-o pe Emanuela. Daniel se teme ca nu cumva fata să fi fost răpită și acum să fie plecată chiar în străinătate.

De azi dimineață nu o mai găsim. Ea este o fată cuminte. Niciodată nu a plecat de acasă fără să știe familia. De la unele prietene de ale ei am aflat că nu se mai întoarce. Nu știm nimic de ea.Nu știm unde s-a dus. Sunt niște indicii pe Facebook că ar fi plecat cu un băiat. Ne este frică să nu fi căzut pe mâna unui psihopat care să o omoare. Asta e problema. Sau cineva care să ne ceară răscumpărare. A trimit cineva un mesaj la sora ei și a tot încercat să o sune. Și nu a reușit să vorbească. Era un mesaj ca si cum își lua la revedere. Cu număr ascuns. Scria că a plecat cu nu știu cine si să nu își facă griji. Nu știa nimeni nimic de niciun iubit pentru că la noi în tradiția noastră nu este permis să aibă un iubit până se căsătorește. (..) Am chemat poliția. O să chemăm și protectia copilului să dăm de ea. (..) Are 16 ani și este fata mătușii mele Liliana„, a spus regele romilor, Daniel Cioabă.

Poliţia a deschis o anchetă, dar în paralel rudele fetei continuă şi ei să o caute pe aceasta în speranţa că o vor găsi teafără.