Răpită pentru a fi vândută. De disperare să scape din captivitate, o tânără a sărit de la etaj, momentul terifiant a fost filmat VIDEO

O tânără care a fost ținută ostatică de mai mulți bărbați, în Turcia, a sărit de la fereastra apartamentului unde era sechestrată. Ea s-a aruncat de la o înălţime de zece metri.

05 sept. 2021, 13:42
Răpită pentru a fi vândută. De disperare să scape din captivitate, o tânără a sărit de la etaj, momentul terifiant a fost filmat VIDEO

Imaginile cu o femeie care sare dintr-o clădire au devenit virale pe rețelele de socializare turcești, în ceea ce pare a fi un caz de răpire. Sirin, în vârstă de 19 ani, a fost într-adevăr filmată legănându-se pe pervazul unui apartament din orașul Antalya, înainte de a cădea în gol. Ea a aterizat mai întâi pe o mașină, apoi pe trotuar, la vreo aproximativ zece metri mai jos de fereastra de unde a sărit.

Alertată oamenii de cartier cu câteva momente înainte de incident, poliția a încercat să o descurajeze pe tânără să sară, relatează cotidianul turc Cumhuriyet. Încercarea a fără succes, dar ulterior, după ce şi-a revenit, victima a declarat poliției că a fost reținută cu forța în respectivul apartament.

Ajutaţi-mă, am fost răpită. M-au răpit și m-au luat ostatică. Ei sunt din Iran, fac parte dintr-o organizație, au încercat să mă vândă. M-au filmat și mi-au amenințat familia”, a spus Sirin, potrivit ziarului.

Citeşte şi Adolescentă de 14 ani din Buzău, răpită în plină zi de şase bărbaţi în timp ce mergea la magazin

Martorii au certificat că au auzit-o pe tânăra țipând în bucătăria apartamentului, strigând că ar vrea să moară. Victima a fost dusă în cele din urmă la un spital din Antalya.