Raport revoltător al Pentagonului: Rămăşiţe ale victimelor de la 11 septembrie, aruncate la gunoi

Publicat: Miercuri, 29 Februarie 2012 10:55 // Actualizat: Miercuri, 29 Februarie 2012 10:55 // Sursa: România TV

Raport revoltător al Pentagonului. Mai multe rămăşiţe umane ale victimelor atentatelor din 11 septembrie din Statele Unite au ajuns la groapa de gunoi.

Foto: infowars.com

Vinovată ar fi baza aeriană din Dover, care a mai fost criticată şi în noiembrie pentru gestionarea deficientă a rămăşiţelor umane aparţinând soldaţilor morţi în Irak şi Afganistan. Atunci o parte din rămăşiţe au fost pierdute sau încurcate, iar altele au ajuns într-o groapă de gunoi din Virginia.

Mai multe rămăşiţe provenind de la atentatul asupra Pentagonului şi de la locul unde s-a prăbuşit un avion la Shanksville, la 11 septembrie 2001, au fost trimise la o groapă de gunoi. Odată incinerate, aceste resturi au fost plasate în containere sigilate care au fost livrate unui subcontractant responsabil cu tratarea deşeurilor medicale, a explicat generalul în rezervă Jhon Abizaid cel care coordonează ancheta legată de morga militară din baza aeriană Dover.

Forţele aeriene îşi acceptă "responsabilitatea şi vina" pentru gestionarea deficientă a rămăşiţelor soldaţilor americani şi ale victimelor atentatului din 11 septembrie descoperită la Dover.

Casa Albă a reacţionat dur, denunţând gestionarea "inacceptabilă" a rămăşiţelor la Dover şi declarându-se "profund preocupată".Preşedintele Barack Obama susţine ferm eforturile depuse de Pentagon pentru a implementa schimbări profunde astfel încât acest gen de incidente să nu se mai producă niciodată, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Jay Carney, într-un comunicat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
11 Septembrie aruncare gunoi morţi Pentagon rămăşiţe raport victime
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H