Raportul ISMB în cazul educatoarei de grădiniţă, acuzată de purtare abuzivă, trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2

Raportul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti în cazul educatoarei acuzate de purtare abuzivă a fost finalizat şi trimis unităţii de învăţământ care a demarat ancheta disciplinară şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2, a declarat, pentru News.ro, inspectorul general şcolar al Capitalei, Ionel Florian Lixandru.

23 feb. 2017, 13:26
Raportul ISMB în cazul educatoarei de grădiniţă, acuzată de purtare abuzivă, trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2

„Am trimis raportul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) unităţii de învăţământ care a început o analiză disciplinară. După ce va fi încheia analiza, conducerea grădiniţei va da sancţiunea adminitrativă pe care o decide”, a explicat Lixandru.

De asemenea, Raportul ISMB a fost trimis şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

„Vom anunţa sancţiunea pe care o va decide şcoala. Raportul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a fost trimis şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2”, a mai spus inspectorul general şcolar Florian Lixandru, conform news.ro. 

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a început, luni, ancheta la grădiniţa Grădiniţa Şcolii Generale nr. 41 din Sectorul 2, unde sunt suspiciuni de purtare abuzivă.

Ancheta s-a încheiat miercuri, iar, joi, raportul a fost finalizat.

În cadrul anchetei de la Poliţie, părinţii copilului care ar fi fost agresat au depus plângere la Secţia 7.

„Spune tu ce să îi fac eu lu’ animalul ăsta! Şi animalul dacă îi spui… Uite, mă, cum stă acolo. Dă jos pantalonii mai repede că mi-ai distrus sănătatea! De ce te-ai pişat pe tine, mă? Mânca-v-ar crăpatul să vă mânânce. Dar-ar dracii să dea de nu te strâng de gât! Uite, mă, boii! Ştii ce am făcut astăzi? Le-am dat apă de trei ori! Nu le mai dau apă de mâine”, este un fragment din înregistrările cu educatoarea de la grădiniţa din Sectorul 2.