Rapper-ul DMX, în stare critică după o supradoză. A făcut atac de cord

Rapper-ul Earl Simmons, cunoscut sub numele DMX, este în stare critică. Acesta a ajuns la spital din cauza unei supradoze.

03 apr. 2021, 23:42
Rapper-ul DMX, în stare critică după o supradoză. A făcut atac de cord
Rapper-ul DMX, în stare critică după o supradoză

Rapper-ul DMX, în stare critică după o supradoză. Earl Simmons este internat într-un spital din New York, notează TMZ.

Rapper-ul DMX, în stare critică după o supradoză

Citeşte şi Rapper controversat, răpit şi torturat până la moarte! Se lăudase cu averea sa pe Instagram

Artistul a suferit un atac de cord, iar starea lui de sănătate este critică, potrivit alephnews.ro. DMX a fost internat într-un spital din New York şi potrivit surselor citate de TMZ este într-o stare vegetativă şi s-ar putea să nu supravieţuiască.

Rapper-ul este cunoscut pentru albumul „… And Then There Was X”, lansat în 1999, dar de-a lungul timpului a avut în mod repetat probleme cu substanţele interzise. Ultima dată a fost la dezintoxicare în 2019, după ce a fost închis pentru un an din cauza pentru evaziune fiscală.

În vârstă de 50 de ani, ultima apariţie a artistului a fost în iulie 2020, când s-a duelat într-un rap battle cu Snoop Dogg.

Citeşte şi Dr Dre, internat la terapie intensivă după ce a suferit un anevrism cerebral. Care este starea rapperului

Veste tragică din showbiz, rapper-ul 6Dogs s-a sinucis la doar 21 de ani

Rapper-ul american Chase Amick, cunoscut sub numele de scenă de 6Dogs, a murit marţi, la vârsta de 21 de ani. Autorităţile spun că tânărul s-ar fi sinucis.

6Dogs era cunvscut mai ales ca urmare a pieselor „Flossing”, „Faygo Dreams” și „Buttcheeks”. Născut pe 5 mai 1999 în statul american Georgia, el a crescut într-o familie creștină religioasă, el mergând chiar la o școală creștină privată până în clasa a V-a.

El spunea că primul rapper pe care l-a auzit a fost MC Hammer, cel care i-a şi stârnit interesul pentru gen. După aceea a început să asculte rapperi comerciali, precum Lil Wayne, Drake sau Kanye West înainte de a explora online scena underground. Înainte de a face muzică, Chase lucra ca salvamar, dar „stătea șase ore pe zi gândindu-se la asta [muzică]”.

6Dogs a început să ia muzica în serios în vara anului 2016. „Flossing”, a doua piesă pe care a lansat-o pe SoundCloud, a devenit una dintre cele mai populare sale, acumulând 3,6 milioane de stream-uri în decurs de un an de la lansare.

Nu au fost făcute publice detaliile sinuciderii lui 6Dogs, dar ultima postare pe Twitter a fost o captură de ecran a unei povești de pe Instagram, în care se vorbea despre provocările din industria muzicală și sănătatea mintală, potrivit The US Sun.