Rapperul Coolio a furat băuturi de sute de euro de la un hotel din Mamaia VIDEO

Celebrul rapper american Coolio a şocat în România! Cântăreţul, care a susţinut un concert în Mamaia în acest weekend, este acuzat că a luat toate băuturile din camera de hotel unde a fost cazat. Artistul ar fi îndesat toate sticlele într-o faţă de pernă pe care a luat-o cu el la plecare. Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 05:17
Rapperul Coolio a furat băuturi de sute de euro de la un hotel din Mamaia VIDEO

După concertul susţinut într-un club din Mamaia, Coolio s-a relaxat în hotelul de patru stele în care a fost cazat. De aici nu a plecat cu mâna goală. Rapperul a luat cu el apă, sucuri şi toate sticlele de alcool pe care le avea la dispoziţie în camera sa.

„A luat o faţă de perna în care a îndesat toate băuturile? După toată nebunia, a pus acolo ce a crezut el că este nevoie pentru drum”, a spus organizatorul Emil Balaban.

Pe lângă sticlele de alcool, Coolio a luat şi borcanul cu miere pe care îl ceruse pentru concert. El a plecat apoi relaxat către aeroport, de unde a luat un avion pentru următoarele concerte.

„Valoarea băuturilor livrate în cameră este de 700 de euro. 18 sucuri, tequila, şampanie. Este foarte urât ce a făcut. Nici un artist nu ar trebui să facă un asemenea lucru”, a spus managerul clubului Bălan Luiza.

Pentru concertul susţinut în ţara noastră, rapperul american a primit 10.000 de euro. Organizatorii evenimentului spun ca nu vor depune nicio plângere împotriva artistului.