MĂRTURISIREA care i-a surprins pe fanii rapperului Lil Wayne

Rapperul american Lil Wayne a declarat într-un interviu recent că suferă de epilepsie de mai mulţi ani, iar crizele pe care le-a suferit în ultimele săptămâni au fost cauzate de stres şi de suprasolicitare.

30 mart. 2013, 11:46
MĂRTURISIREA care i-a surprins pe fanii rapperului Lil Wayne

În acest interviu, acordat postului de radio Power 106 din New York, joi, starul în vârstă de 30 de ani a dezvăluit faptul că epilepsia este cauza aflată în spatele problemelor sale de sănătate din ultima lună. În urma unei serii de trei crize consecutive de epilepsie, rapperul a fost transportat de urgenţă la spital, scrie Mediafax care citează accesshollywood.com.

Am avut mai multe crize de epilepsie în trecut, dar nu aţi auzit de ele„, a adăugat Lil Wayne.

Rapperul spune că ar fi putut să moară din cauza acelor convulsii cerebrale, iar cea mai recentă dintre ele a fost rezultatul „stresului, a lipsei de odihnă şi a suprasolicitării”.

Lil Wayne şi-a lansat cel de-al 10-lea album de studio, intitulat „I Am Not a Human Being II”, în această săptămână. Rapperul va pleca într-un turneu de promovare a acestui material discografic, ce va include 40 de concerte în Statele Unite, în luna iulie, alături de rapperii T.I. şi Future.

Rapperul american a fost internat în secţia de terapie intensivă a spitalului Cedars-Sinai din Los Angeles, pe 14 martie, după ce a leşinat pe platourile unde filma un videoclip, însă a fost externat în aceeaşi zi. După doar câteva ore, muzicianul a fost din nou transportat la spital, după ce garda lui de corp l-a găsit leşinat în camera sa.

Lil Wayne, un star al muzicii hip-hop, a petrecut şase zile în acelaşi spital din Los Angeles, de unde a fost externat la sfârşitul săptămânii trecute.

Lil Wayne, în vârstă de 30 de ani, se numără printre cei mai profitabili artişti actuali. Albumul său „Tha Carter III” a fost cel mai vândut material discografic din 2008 în Statele Unite ale Americii şi i-a adus rapperului cinci trofee la gala premiilor Grammy din 2009, inclusiv pentru cel mai bun album rap al anului.