Rapperul Tyga i-a interzis lui Paul McCartney să intre în club pentru că nu este suficient de VIP VIDEO

Celebrul cofondator britanic al trupei The Beatles, Paul McCartney, a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută din partea noilor generaţii de artişti muzicali. Rapperul american Tyga i-a interzis să intre în clubul în care acesta organizase o petrecere.

RomaniaTV.net
17 feb. 2016, 18:18

Paul McCartney, celebrul cofondator al trupei The Beatles, a fost oprit să participe la o petrecere privată organizată după gala premiilor Grammy din Hollywood de rapperul american Tyga, situaţie în urma căreia muzicianul a glumit cu condescendenţă, potrivit The Guardian, citat de Mediafax.

Site-ul de divertisment şi de ştiri mondene TMZ a publicat, recent, clipul video în care fostului membru al trupei The Beatles, Sir Paul McCartney, i s-a interzis accesul la petrecerea privată a rapperului Tyga. În înregistrarea video, fostul component al legendarei trupe The Beatles în întreabă pe tânărul rapper: „Cât de VIP trebuie să fim?”

Înregistrarea a arătat modul în care McCartney a fost umilit şi a fost distribuită de paparazzi, McCartney fiind surprins glumind: „Cât de VIP trebuie să fim? Ne mai trebuie un hit!”.