Rareş Bogdan: „Fake news de proporţii! Atac mârşav la pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis”

Un atac de proporții la pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis a avut loc în cursul serii. O clonă a acesteia a apărut pe rețeaua socială, fiind descoperită de Rareș Bogdan.

10 nov. 2019, 11:56

„Fake-news de proporții, nu cădeți în capcană! Pagina de facebook a președintelui României a fost clonată în mod mârșav de competitori care, realizând că nu-l pot învinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza! Sunt disperați, dar îi asigur că nu le merge!

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Elena Udrea a votat. „Sunt probabil singurul român care s-a întors în ţară, nu-mi doresc să plec”

Mizând pe buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, Indivizi de cea mai joasă speță, a căror identitate o bănuiesc, au realizat o pagină falsă în care au postat mesaje atribuie domnului Presedinte Klaus Iohannis.

Pagina falsă a fost raportată, iar la această oră are loc o investigație. Problema este mai serioasă decât pare, având în vedere că în acest mod pot acționa inclusiv dușmani ai României, care ne pot atrage în conflicte greu de reparat. Deci nu e de joacă!

Clona grosolană, realizată astfel încât să semene până la identificare cu pagina oficială a președintelui României, a fost ștearsă de autorii ei după raportare, dar am făcut capturi și le-am pus la dispoziția organelor abilitate.

Oameni buni, maximă vigilență! Indivizi fără Dumnezeu încearcă să pulverizeze alegerile și să manipuleze grobian! Mai este puțin, vom câștiga! Aveți încredere! Luptam IMPREUNA pentru #romanianormala”, a spus Rareş Bogdan, potrivit evz.ro.


loading...