Rareş Bogdan ar putea candida la Primăria Bucureştiului: „Dacă stau mai bine în sondaje, nu voi sta pe margine să văd cum PNL pierde”

Rareş Bogdan a afirmat cu tărie, în repetate rânduri, că nu îl interesează candidatura la Primăria Bucureştiului, ba chiar a cerut să fie scos din sondajele efectuate de PNL pentru a-şi desemna candidatul cu cele mai bune şanse.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 15:36
Rareş Bogdan ar putea candida la Primăria Bucureştiului: „Dacă stau mai bine în sondaje, nu voi sta pe margine să văd cum PNL pierde”

Prim vicepreşedintele PNL a cerut să nu fie inclus în opţiunile din sondajul pe care PNL îl desfăşoară, pentru a desemna candidatul la alegerile locale, dar se pare că cererea sa nu a fost luată în calcul. Rareş bogdan a declarat astăzi, la Realitatea Plus, că dacă se va vedea că el este persoana care stă cel mai bine în sondaj, nu va ezita să candideze. Ceea ce înseamnă că a fost inclus pe lista de opţiuni cu care partidul a sondat electoratul.

„Asta nu înseamnă că dacă în sondajele de opinie candidații sondați care și-au exprimat dorința de a candida nu stau suficient de bine încât să aibă șansa să o bată pe doamna Firea, nu voi intra în luptă. Dacă lucrurile nu stau cum trebuie pentru ceilalți candidați și dacă cumva eu stau mai bine decât ceilalți, mult mai bine, nu cu două, trei, cinci procente, că în campanie pot să crească și ceilalți, dacă eu stau cu 15 procente peste ceilalți, și am o șansă s-o bat pe Firea și nu există un alt candidat în PNL care să poată s-o bată pe Firea, să nu credeți că stau pe margine și mă uit cum partidul meu pierde alegerile la București”, a declarat Rareș Bogdan.