Rareş Bogdan aruncă bomba despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu. „Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”

Rareş Bogdan a declarat că în coaliţie nu s-a pus problema retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, dar a precizat că dacă se deschide subiectul, acesta va fi discutat de PNL şi PSD.

15 apr. 2024, 15:44
Rareş Bogdan aruncă bomba despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu. „Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”
Rareş Bogdan aruncă bomba despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu. "Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta"

Rareş Bogdan aruncă bomba despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu. Prim-vicepreşedintele PNL a declarat despre prestaţia lui Cătălin Cîrstoiu că „e foarte bun”. „Nu a scăzut deloc, ci a crescut”, a spus Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Rareș Bogdan îl desființează pe Mircea Geoană: „Ne cam face de râs, nu-și face treaba. Nu este un angajat model”

Întrebat dacă PSD propune retragerea medicului, Rareş Bodan a spus: „Nu s-a pus problema retragerii medicului Cîrstoiu. Nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan”. Despre şansele ca acesta să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus: „Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

Rareş Bogdan a mai afirmat că în coaliţie se va discuta situaţia de la Satu Mare şi Mureş. „Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”, a mai spus liberalul, despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu.

Citeşte şi: Sociologul Vasile Dîncu, candidatul PSD-PNL la europarlamentare, despre Cătălin Cîrstoiu: „Un bun comunicator, este un tip sensibil la suferința oamenilor”

Despre discuţii în interiorul PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a spus că actualul primar „e o calamitate pentru Bucureşti”. „Nu a discutat nimeni de la vârful partidului”” a subliniat Rareş Bogdan.