Rareş Bogdan aruncă bomba: Laura Codruța Kovesi, candidat la alegerile prezidențiale!

Rareș Bogdan vine cu un scenariu fabulos. Prim-vicepreședintele PNL e de părere că următoarele alegeri prezidențiale vor fi extrem de interesante și pe lângă Ludovic Orban și Dacian Cioloș, opțiuni deja asumate, ar putea să apară și candidați surpriză cum ar fi Laura Codruța Kovesi sau Vlad Voiculescu.

20 mai 2021, 11:05
Rareş Bogdan aruncă bomba: Laura Codruța Kovesi, candidat la alegerile prezidențiale!

Rareş Bogdan aruncă bomba. Liberalul a vorbit şi despre candidatul stângii la prezidențiale.  consideră că PSD are soluții atât în interior, cât și în exterior.

Rareş Bogdan aruncă bomba: Laura Codruța Kovesi, candidat la alegerile prezidențiale!

”Poate fi luat în calcul oricine poate primi simpatie. Poate fi luată în calcul inclusiv doamna Kovesi. Deocamdată opțiunile enunțate sunt Ludovic Orban și Dacian Cioloș. Nu cred că vor rămâne singurele.

Indiscutabil este Vasile Dâncu, sunt Sorin Grindeanu, Gabriela Firea, Marcel Ciolacu și, de ce nu, este un candidat care părea un outsider, dar care lucrează intens la construirea imaginii, cel puțin la nivel internațional, este Mircea Geoană. Deci ei au cel puțin cinci opțiuni viabile.”, a spus Rareș Bogdan, într-un interviu acordat pentru Libertatea.

Citeşte şi: Rareș Bogdan a vorbit despre comportamentele „de tip Adrian Năstase” din coaliție: „Ani de zile am criticat acest comportament abuziv, nu e normal ca acum să-l avem chiar unii din noi”
 

Înrebat dacă ia în calculo posibiliă candidatură pentru scaunul de la Cotroceni acesta spune că el vrea să îşi construiască o carieră pas cu pas.

„Sunt un om cu frică de Dumnezeu și care își construiește în spațiul public cariera pas cu pas. Cred că este devreme să discutăm despre asta. Eu sunt un om tânăr (46 de ani – n.r.). Am de învățat foarte multe, sunt foarte deschis la tot ce e nou.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, un nou atac după scandalul de la Spitalul Foișor: Arafat e uşor obosit, n-ar strica să exerseze empatia şi emoţia. Doamna Moldovan să vorbească mai puțin
Deocamdată cariera de europarlamentar lider de delegație mi se pare una foarte bună, strângerea relațiilor cu delegațiile altor țări și învățarea coridoarelor puterii de la Bruxelles, un Bruxelles din ce în ce mai important în construcția de putere din România, este pentru mine alegerea corectă a momentului. Ce se va întâmpla pe viitor, vom vedea. Deocamdată nu iau în calcul o astfel de candidatură.”, a spus Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, despre desfăşurarea slujbelor de Paşti: „Domnul Cîţu s-a întâlnit cu reprezentanţii cultelor religioase, care au asigurat că vor respecta întocmai măsurile”