Rareș Bogdan, atacat din toate părțile de social-democrați: „Meniurile din restaurantele de fițe pe care le frecventează nu sunt cărți”

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a făcut o serie de declarații care a reînceput războiul retoric cu cei din PSD, chiar înainte de sedința din coaliție.

31 oct. 2022, 08:34
Rareș Bogdan, atacat din toate părțile de social-democrați: „Meniurile din restaurantele de fițe pe care le frecventează nu sunt cărți”

Rareș Bogdan, atacat din toate părțile de social-democrați: „Meniurile din restaurantele de fițe pe care le frecventează nu sunt cărți”

Atacurile pe care și le lansează reciproc liberalii și social-democrații sunt tot mai dese. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a spus recent că partidul său va conduce România și după 2024, cu sau fără PNL. În tot acest timp, ministrul Muncii i-a acuzat pe liberali că mint populația când vorbesc despre eliminarea pensiilor speciale.

Recent, și europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a răbufnit la adresa liderului social-democrat. A spus că are „câteva mii de cărți” citite în plus față de Marcel Ciolacu, care arată o cutură deficitară.

„Să-și ia altă echipă de consultanță care să-i pună vorbele în gură. Să ne lase în pace, să se ocupe de guvernare. Nu ne vom lăsa călcați în picioare, nici umiliți, și nici nu vom primi lecții”, a spus Rareș Bogdan.

„Îi așteptăm cu propunerea de ministru al Apărării. Suntem într-o situație complicată, și țara asta trebuie să aibă un ministru al apărării. Ne vor aduce la exasperare, ne vom pierde răbdarea și repet – am avut războaie publice și m-am luptat cu personaje mult mai cultivate decât Marcel Ciolacu. Probabil Victor Ponta citise cam 1.500 de cărți în plus față de Marcel Ciolacu și avea ceva mai multă școală. Liviu Dragnea era mult mai abil și mult mai șmecher decât Marcel Ciolacu, deși nu avea școală. Deja încep să-mi pierd răbdarea”, a spus duminică Rareș Bogdan la Digi24.

Citește și Rareș Bogdan îl face praf pe Marcel Ciolacu. „Ponta citise 1.500 de cărţi în plus, Dragnea era mai şmecher”

Nu a durat mai mult până la o nouă replică din partea PSD. „După ce ”a rezolvat pensiile speciale în 30 de zile”, Rareș Bogdan și-a ales o nouă temă de dezbatere lansând atacuri la adresa PSD și a liderului social-democrat Marcel Ciolacu. Dl Rareș Bogdan probabil a vrut să se deghizeze în intelectual de Halloween. Îi spun atât: meniurile din restaurantele de fițe pe care le frecventează în Europa și de unde se bate cu „specialii” NU sunt cărți!” – a scris pe Facebook deputatul social-democrat Gabriel Zetea, vicepreședinte al partidului.

La scurt timp, și social-democratul Marian Mina l-a pus la punct pe Rareș Bogdan. „Eu cred că dacă ”se apucă” Rareș Bogdan de Marcel Ciolacu așa cum amenință pe la televizor, maxim poate să strige cu ochii ieșiți din orbite: MARCEEEL CIOLACU PREȘEDINTE! MARCEEEL CIOLACU PREȘEDINTE! MARCEEEL CIOLACU PREȘEDINTE! Așa cum numai un ”intelectual” fin ca el știe! Curaj, Rareș! Dar nu te apuca așa cum ai făcut cu pensiile speciale ultima dată! Fii profesionist, măcar o dată….”, a scris Marian Mina.

Citește și Analiştii financiari îl atenţionează pe Ciolacu: impozitul progresiv nu poate fi implementat fără o analiză a impactului