Rareș Bogdan îl face praf pe Marcel Ciolacu. „Ponta citise 1.500 de cărţi în plus, Dragnea era mai şmecher”

Rareş Bogdan l-a ironizat pe liderul PSD Marcel Ciolacu, despre care a spus că "trebuie să îşi ia trei firme de consultanţă să-i pună vorbele în gură".

30 oct. 2022, 20:56
Rareș Bogdan îl face praf pe Marcel Ciolacu. „Ponta citise 1.500 de cărţi în plus, Dragnea era mai şmecher”
Rareș Bogdan îl face praf pe Marcel Ciolacu. "Ponta citise 1.500 de cărţi în plus, Dragnea era mai şmecher"

Rareș Bogdan, atac devastator la adresa liderului PSD. Prim-vicepreşedintele PNL a mai adăugat că s-a luptat cu personaje „mult mai cultivate ca Marcel Ciolacu” şi l-a dat exemplu pe Victor Ponta.

„Noi niciodată nu ne vom ataca partenerii de coaliţie, dar mi se pare că toată imaginea de 32 de ani a PSD au făcut-o zob oamenii ăştia, pentru că pur şi simplu se dovedesc nişte copilandri. Mă refer la cei care caută permanent scandal, caută permanent zâzanie, în loc să se preocupe de adevăratele chestiuni care ţin de ţară. E o suprapunere de crize. Avem o situaţie complicată la graniţa estică şi nordică, avem o şansă uriaşă de a intra în spaţiul Schengen după 11 ani. În loc să ne preocupe toate aceste lucruri extrem de importante pentru viitorul românilor şi al României, noi ce facem? Ne jucăm la groapa de nisip din faţa blocului şi aruncăm cu vorbe în vânt, jignind parteneri de coaliţie”, a spus Rareş Bogdan la Digi 24.

Rareş Bogdan, atac devastator la adresa lui Budăi: „Să nu mai stea toată seara să mintă pensionarii cu plânsete de crocodil”

Europarlamentarul a mai precizat că liderii PNL sunt, în ultima perioadă, sub o adevărată tiradă din partea PSD: „Nu am suportat atât de multe jigniri cred că de trei ani de zile, niciodată. De o săptămână, probabil din cauza scăderii în sondaje, nu îmi dau seama, pur şi simplu suntem sub o adevărată tiradă zi de zi, la care până acum ne-am ferit să răspundem”.

Rareş Bogdan cere PSD să termine cu atacurile la adresa PNL: „Să înceteze cu atacurile pentru că altfel ne vor aduce şi pe noi la exasperare, ne vom pierde răbdarea. Am avut războaie publice şi m-am luptat cu personaje mult mai cultivate ca Marcel Ciolacu. Probabil Victor Ponta citise cam 1.500 de cărţi în plus faţă de Marcel Ciolacu şi avea ceva mai multă şcoală. Liviu Dragnea era mult mai abil şi mult mai şmecher”.

Rareş Bogdan ameninţă statele UE care ar vota împotriva aderării României la Schengen: „Sper să nu fim nevoiţi să trecem la acţiuni mai apăsate”

„Noi ne dorim să continuăm cu o guvernare stabilă pentru România, dar vă spun din start că nu ne vom lăsa nici călcaţi în picioare, nici umiliţi şi nici nu vom primi lecţii. Dacă vor înţelege un parteneriat asumat, corect, echilibrat, în care să ne respectăm unii pe alţii şi să înţelegem fiecare aportul pe care îl aducem în această guvernare, cu siguranţă lucrurile vor fi foarte bune”, a încheiat Rareş Bogdan.