Rareş Bogdan, avertisment privind Ordonanţa Militară: „Nu mai merge deloc pe şmecherie!”

Rareş Bogdan a avut duminică seară o intervenţie în direct la România TV, în condiţiile intrării în vigoare a Ordonanţei Militare, şi a cerut responsabilitate, avertizând şi asupra riscurilor la care se expun cei ce nu o respectă.

RomaniaTV.net
23 mart. 2020, 14:49
Rareş Bogdan, avertisment privind Ordonanţa Militară: „Nu mai merge deloc pe şmecherie!”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat duminică seară, în contextul intrării în vigoare a Ordonanţei Militare, că măsurile trebuie respectate şi luate în serios de toţi românii.

„Ne trebuie fermitate şi cu siguranţă responsabilitate. Mă sperie ce se întâmplă în mediul rural, acolo unde cei veniţi din străinătate nu conştientizează că reprezintă un pericol pentru părinţi, pentru bunici.

Recomandările ar trebui citite ca obligaţii. Cei din comitet s-au gândit să nu sperie, să nu fie un şoc, de aceea s-a spus de recomandări. Nu mai merge deloc pe şmecherie, ci doar pe obligaţia de a respecta decizia CNSSU (nr. Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă)”, a afirmat Rareş Bogdan într-o intervenţie la România TV.

Citeşte şi: NOI MĂSURI împotriva COVID-19: Se suspendă internările. Pacienţii care nu sunt urgenţe sunt externaţi în termen de 48 de ore