Rareş Bogdan: „CCR scuipă pe 18 milioane de cetăţeni care au ales să respecte ordonanţele”

Rareş Bogdan, prim vicepreşedinte al PNL, a intervenit în direct la România TV pentru a comenta deciziile de miercuri ale Curţii Constituţionale a României.

RomaniaTV.net
06 mai 2020, 15:41
Rareş Bogdan: „CCR scuipă pe 18 milioane de cetăţeni care au ales să respecte ordonanţele”

Europarlamentarul PNL a avut un discurs extrem de dur, afirmând chiar că CCR ar fi comis un atentat la credibilitatea autorităţilor.

„CCR a demonstrat din nou ca este aparatorul infractorilor. Dupa ce au incercat sa-l spele pe Dragnea, azi au dovedit ca nu pot gandi decat la apararea infractorilor. Avem 282.000 de oameni care au incalcat legea, iar CCR ii apara si scuipă pe 18 milioane de romani care au ales sa respecte ordonantele. Intr-o atitudine tipica de nerespectare a oamenilor care primesc pensii, au acceptat ca neconstitutionala sesizarea surorii lui Spartacus de Ferentari, Renate Weber, legea initiata de PNL pentru taierea sau impozitarea pensiilor speciale. Domnii de la CCR au dorit sa acopere decizia prin care si-au conservat pensiile speciale, d-aia au dat aceasta decizie. Cei care au respectat ordonantele de urgenta au fost sfidati de CCR, pentru ca arata ca in Romania nu renteaza sa respecti legea. CCR a spus ca nu e nevoie sa respectam nimic, pentru ca vine CCR si anuleaza amenzile. De maine veti vedea cum autoritatilor li se va rade in fata. Ce a facut CCR este un atentat la credibilitatea autoritatilor.

CCR azi a sfidat poporul român. I-au exonerat de amenzi pe cei 282.000, dintre care probabil 1.000 aveau nevoie să iasă. 

Sora domnului Spartacus de Ferentari, Renate Weber, l-a exonerat pe Spartacus şi pe toţi cei care au terorizat populaţia. Apoi i-a sfidat pe toţi cei care primesc pensii pe baza de contributivitate, pentru că şi-au apărat pensiile a şase dintre judecători.”, a declarat Rareş Bogdan.