Rareş Bogdan: „Cei din PSD nu au nicio şansă să dărâme Guvernul Orban. E doar un joc de imagine”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan susţine că PSD nu are "nicio şansă" să dărâme Guvernul condus de Ludovic Orban prin moţiunea de cenzură care a fost depusă luni de social-democraţi în Parlalment. Prim vicepreşedintele PNL afirmă că Ludovic Orban va rămâne la conducerea Executivului pe motiv că PSD nu mai are şanase să-şi îmbunătăţească imaginea pe care o are în ochii electoratului.

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 19:10
Rareş Bogdan: „Cei din PSD nu au nicio şansă să dărâme Guvernul Orban. E doar un joc de imagine”

„Cei din PSD nu au nicio șansă să dărâme Guvernul Orban. Lumea știe exact cine este PSD, ce a făcut PSD, modalitatea înfiorătoare în care PSD se pregătea să îndepărteze România de la drumul firesc democratic, occidental.

PSD e un partid care nu are nicio șansă să se reabiliteze în ochii românilor, iar moțiunea de cenzură e doar un joc de imagine. Îl înțeleg din punctul de vedere politic, electoral al noilor lideri PSD, dar nu au nicio șansă. Ludovic Orban rămâne premier, în parteneriat cu președintele României, Klaus Iohannis”, a declarat Rareș Bogdan pentru Ştirile B1TV.

Europarlamentarul PNL a făcut şi un pronostic în privinţa rezultatului alegerilor locale, programate pentru data de 27 septembrie.

„PNL va câștiga alegerile locale la nivel național cu un scor devastator. PNL va lua la alegerile locale din acest an un scor care se va duce spre 40%. Estimarea mea este de 37-38% pe țară, eu nu vorbesc de orașe, localități, comune, sectoare. Pe țară, PNL va fi primul partid cu un scor care se va duce spre 40%”, a mai spus Rareș Bogdan. conform sursei citate.

PSD a depus luni moțiunea de cenzură intitulată „Pandemia a fost transformată într-o pande-mită generalizată!”. Aceasta va fi citită în plenul reunit al Parlamentului pe 20 august.

Ciolacu: „Guvernul Orban este un eşec. A greşit preşedintele Iohannis nedesemnând Guvern de uniune naţională”