Rareş Bogdan: Cîţu va propune o legislaţie dură pentru consumul de alcool la volan

Echipa din PNL care susţine candidatura lui Florin Cîţu la şefia partidului, în frunte cu rareş Bogdan, face către Ludovic Orban un apel la responsabilitate şi decenţă.

18 aug. 2021, 09:48
Rareş Bogdan: Cîţu va propune o legislaţie dură pentru consumul de alcool la volan

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat, marți, că greșeala pe care a făcut-o Florin Cîțu acum 21 de ani în SUA, când a condus sub influența alcoolului, nu schimbă cu nimic performanțele sale. Europarlamentarul l-a comparat pe premier cu Mario Draghi, fost director al Băncii Mondiale și fost guvernator al Băncii Italiei.

Marți seară, susținătorii lui Florin Cîțu la șefia partidului s-au întâlnit la Vila Lac.  ”Dacă ne uităm la ce a făcut un om acum 21 de ani… eu puneam muzică la terase în Costinești, m-am și bătut. Florin Cîțu nu a furat, a spus că regretă și va propune o legislație dură pentru consumul de alcool la volan. Nu schimbă cu nimic performanțele sale. Cifrele economice în România arată foarte bine. Sigur că oamenii așteaptă să se resimtă imediat în buzunar, dar îi rog să aibă puțină răbdare”, a spus Rareș Bogdan, întrebat despre condamnarea premierului în SUA.

Stelian Ion, mesaj către UDMR. Ministrul Justiţiei spune partidului să iasă de la guvernare: Cine-l încalcă e liber să plece!

Europarlamentarul a subliniat că, atunci, Cîțu ”probabil nici nu visa că va fi unul din cei mai buni miniștri de Finanțe și premier al României”.

Rareș Bogdan l-a comparat pe Florin Cîțu cu prim-ministrul Italiei Mario Draghi, un expert în economie. ”Ne precupăm de guvernare, de PNRR. Florin Cîțu este acel Mario Draghi în jurul căruia Italia a construit o majoritate, un mare specialist în economie”, a mai spus acesta.

Rareș Bogdan a declarat, marți seara, după o întâlnire a liderilor din tabăra Cîțu, că, miercuri, Dan Vîlceanu va fi votat ministru al Finanțelor.

Întâlnire de taină a echipei lui Cîţu, la Vila Lac. Rareş Bogdan: Am convocat BPN pentru marţi! Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru!
„Vom avea BPN mâine la 10:30. Am încercat ca acest BPN să îl convoace președintele actual al partidului, însă domnia sa nu a dorit acest lucru. Noi considerăm că România trebuie să fie condusă, să avem un ministru de Finanțe și îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe. Este o chestiune absolut firească, normală, e unul dintre specialiștii partidului nostru și e un om cu care Florin Cîțu poate lucra.