Rareş Bogdan, contra majorităţii PNL: Salut decizia preşedintelui Iohannis de eliberare din funcţie a lui Augustin Lazăr

Candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a declarat vineri, la Slatina, că salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis, care a semnat vineri decizia de eliberare din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr.

RomaniaTV.net
19 apr. 2019, 17:31
Rareş Bogdan, contra majorităţii PNL: Salut decizia preşedintelui Iohannis de eliberare din funcţie a lui Augustin Lazăr

„Vreau să salut cu toată deschiderea şi din tot sufletul decizia preşedintelui României de astăzi, (…) – eu am o chestiune subiectivă legată de bunicii mei – şi să salut din tot sufletul decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, care a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr. A luat o decizie extrem de înţeleaptă şi cred că faptul că de la 27 aprilie mandatul domnului Lazăr se va încheia şi acesta va ieşi la pensie e o decizie pe care preşedintele a luat-o după cântărirea tuturor informaţiilor şi cu raţiune şi cu echilibrul care îl caracterizează”, a declarat Rareş Bogdan.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a informat Administraţia Prezidenţială. Augustin Lazăr a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării începând cu 27 aprilie.