Rareș Bogdan, critici dure la adresa lui Nicușor Dan, într-o ședință a PNL: Distinsul ne va explica. Când spui ceva, trebuie să se și întâmple

Rareș Bogdan vine cu un atac furibund la adresa lui Nicușor Dan, pe care îl acuză că în aproape un an de mandat nu a schimbat nimic în București.

15 sept. 2021, 23:51
Rareș Bogdan, critici dure la adresa lui Nicușor Dan, într-o ședință a PNL: Distinsul ne va explica. Când spui ceva, trebuie să se și întâmple

Rareș Bogdan, critici dure la adresa lui Nicușor Dan. Europarlamentarul PNL vorbeşte în special la oamenii cu funcții de conducere în Primăria Capitalei, care au fost păstrați.

Rareș Bogdan, critici dure la adresa lui Nicușor Dan, într-o ședință a PNL

„Apropo de alegeri locale, nu aș vrea să creez o știre, dar nu am cum să nu mă întreb. Eu am votat cu sufletul curat, ba mai mult, am și participat în emisiuni TV susținând candidatul ales de PNL pentru a fi primar general, chiar dacă nu era membru al PNL. Și acolo l-am ascultat cu mare atenție pe distinsul Nicușor vorbind despre caracatițe, despre pânze de păianjen care nenorocesc administrația publică din București, care nenorocesc bugetul public, despre corupții din fruntea diverselor direcții ale primăriei, despre nenorocirile din poliția locală. Sau între timp s-a metamorfozat ceva sau nu i-a căutat, pentru că nu prea am văzut schimbări.

Eu sunt un om care vreau schimbări. Când spui ceva, trebuie să se și întâmple. Sunt convins că până la urmă, după un an de zile, Nicușor ne va explica de ce au plecat din primărie doar cei trei directori care s-au pensionat, iar restul sunt exact aceiași de pe vremea doamnei Firea”, a afirmat Rareș Bogdan, într-o ședință a PNL Sector 1.

În urmă cu două zile, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, exclude varianta unei sistări a stimulentelor financiare pentru nou-născuţi, pentru persoanele adulte cu dizabilităţi sau a voucherelor materna și spune că anunţul de pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială reprezintă o eroare umană.

Citeşte şi: Rareș Bogdan vede realitatea. Cât de mult sunt afectate partidele aflate la putere după scandalul din coaliție: Norocul nostru e că nu avem alegeri la primăvară. Ar fi un dezastru!
Nicușor Dan a precizat, prin intermediul biroului de presă al PMB, că anunţul făcut public pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, conform căruia nu vor mai fi procesate noi cereri, reprezintă o eroare umană.

„Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuţi, vouchere materna şi persoane adulte cu dizabilităţi să nu mai fie plătite. Dintr-o eroare umană, anunţul apărut pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti nu corespunde realităţii. În continuare vor fi preluate cereri pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuţi, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilităţi, copii cu dizabilităţi, familii monoparentale şi sprijin pentru prevenirea abandonului şcolar. Acestea urmează să fie plătite în acelaşi cuantum ca până acum”, a precizat Nicuşor Dan luni, conform biroului de presă PMB.

Citeşte şi: Un apropiat al lui Orban dă de pământ cu Rareş Bogdan: Ce gargaragiu! Cum își molfăie instantaneu flegma când i se dă comanda!
 


loading...