Un apropiat al lui Orban dă de pământ cu Rareş Bogdan: Ce gargaragiu! Cum își molfăie instantaneu flegma când i se dă comanda!

Cristian Păun vine cu un atac extrem de dur la adresa prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan, pe care îl numeşte „terorist politic”.

15 sept. 2021, 20:13
Un apropiat al lui Orban dă de pământ cu Rareş Bogdan: Ce gargaragiu! Cum își molfăie instantaneu flegma când i se dă comanda!

Un apropiat al lui Orban dă de pământ cu Rareş Bogdan. Preşedinte al Consiliului de Administrație al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) și fost consilier economic în guvernarea lui Ludovic Orban spune despre europarlamentarul PNL că e „un mare gargangiu”, care face tot ce i se şopteşte de la conducere.

Un apropiat al lui Orban dă de pământ cu Rareş Bogdan: Ce gargaragiu! Cum își molfăie instantaneu flegma când i se dă comanda!

„Doamne ce gargaragiu! Cum își molfăie și își înghite instantaneu flegma când i se dă comanda `La loc!` sau `Aport!`. Cum driblează el printre principii, suflând a `nou`! Cum joacă `alba-neagra` după cum i se șoptește de sub șorțuleț. Mă uit la el și îmi vine în minte imaginea dubei de circ care anunța la niște megafoane mari din aluminiu că au sosit clovnii în oraș…

Cum naiba s-a procopsit liberalismul din România cu infiltratul și decapatul ăsta? Cine naiba l-a băgat pe gât celor din PNL? Sunt câțiva `teroriști politici` în PNL bucuria adversarilor politici. Și oi grămadă…”, afirmă Cristian Păun pe Facebook.

Atacul fostului consilier al lui Ludovic Orban vine în contextul în care prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan declara în urmă cu câteva zile că dacă USR PLUS revine la guvernare este nevoie de o renegociere a portofoliilor și că ministerul Transporturilor ar trebui să revină PNL-ului. Cristian Păun notează că o zi mai târziu Rareș Bogdan și-a schimbat tonul și că exclude o discuție privind reîmpărțirea ministerelor.

„Rareș ieri la Antena 3: `Eu cred că Ministerul Transporturilor e vital să fie, așa cum era normal, să fie PNL. Eu nu înțeleg nici azi de ce am pierdut Ministerul Transporturilor…` sau `Ne dorim sa nu mai renuntam la Ministerul Fondurilor Europene… pentru ca sunt bani foarte multi…`.

Rareș azi la Digi 24: `Nu este cazul sa vorbim acum despre o reimpartire, vom vedea` sau `Nu se pune problema astazi, acum dorim sa ne punem la masa. Important este sa pornim dialogul`.

Rareș la Congres: `Ludovic Orban e de vină pentru toată această criză!`. Nici nu îl mai întrebăm cum rămâne cu pensiile speciale că cine știe ce `principii` mai scoate din spatele batistuței!”, conchide fostul consilier al lui Orban.

Citeşte şi: Conflictul escaladează înainte de Congresul PNL. Orban: „S-au făcut planuri de control al voturilor. Nu aș vrea să ajungem în luptă corp la corp”